Franja 33

Dimecres, 24 maig de 2017
06.01
La vaca Connie
La tortuga trista. Narra la història d'una jove vaca que viu feliçment en un estable, però sempre surt a la recerca d'aventures, amb la seva innocència, la seva despreocupació i, sobretot, la seva curiositat.
Infantils
Durada: 14'
06.15
3, 2, 1 Pingüins!
Inclou Una broma pesada i Reuniu el bestiari
Infantils
Durada: 45'
07.00
Les tres bessones
La volta al món en 80 dies. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 25'
07.25
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 48'
08.13
Dora, l'exploradora
La doctora Dora. La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
Infantils
Durada: 25'
08.38
Loopdidoo
Inclou La carmanyola i La pilota tràgica d'en Loopdidoo
Infantils
Durada: 22'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou La capsa sorpresa del Timmy, El Timmy ho deixa tot ben net, El Timmy i el globus, El Timmy fa sorolls i El Timmy se'n va de safari
Infantils
Durada: 50'
09.50
Ella Bella Bingo
Inclou Un dia taronja, Circ amb sorpresa, Bons amics, El club de talents i El millor del barri del Sol Solet
Infantils
Durada: 36'
10.26
Paquets del Planeta X
Inclou En Dan i el vocà, Un talp a l'institut, El més difícil d'eliminar, Aquadan i El joc
Infantils
Durada: 54'
11.20
La Supermots
Inclou Boja pel vals, Si la vida et dóna patates... i Carn seca salada
Infantils
Durada: 40'
12.00
Els Dalton
Inclou El Dalton es fan un tip de riure, La fada dels Dalton, Penal Hotel Palace i Els Dalton es traslladen
Infantils
Durada: 32'
12.32
Salve, rei Julien!
Inclou La Crimson i la Clover i
Infantils
Durada: 48'
13.20
El detectiu Conan
Inclou Un missatge just abans de la mort (I) i Un missatge just abans de la mort (II)
Infantils
Durada: 50'
14.10
Shin Chan
Sèrie que narra la vida de Shinnosuke Nohara, conegut com a Shin Chan, un nen de 5 anys particularment entremaliat i enginyós.
Infantils
Durada: 50'
15.00
Bola de drac GT
Inclou Un nou enemic poderós! En Freezer, governador de l'univers! i La rebel·lió contra en Freezer! L'ambició encesa d'en Vegeta!
Infantils
Durada: 50'
15.50
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou Anem a pescar, En Tut Tut es queda sense veu, En Raa Raa comparteix i En Raa Raa troba la veu
Infantils
Durada: 45'
16.35
Bola & Bill
Inclou El deute, Una nit en blanc i És màgia
Infantils
Durada: 35'
17.10
Loopdidoo
Inclou Preguntes per a en Loopdidoo, La foto de la classe i La còlera del Déu del Mar
Infantils
Durada: 20'
17.30
Vicky, el víking
Inclou El monstre, La llanterna màgica i Un vent que aixeca les banyes d'un viking
Infantils
Durada: 40'
18.10
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 29'
18.39
Lulú Brum-brum
Inclou El secret d'en Vuitciències i Adéu als peluixos
Infantils
Durada: 26'
19.05
Dora, l'exploradora
L'endevinaire. La Dora és una nena de 7 que, amb el seu amic Botes de 5, ha d'anar a buscar alguna cosa que ha perdut ella o ajudar el Botes a complir amb alguna cosa.
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Zoom, el dofí blanc
L'illot en perill. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 15'
20.00
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou i
Infantils
Durada: 50'
20.50
El detectiu Conan
L'assassinat de l'atracament al banc. Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 35'
21.25
La Riera
Avui se saben més coses de la pistola que duia l'Ània el dia que va cobrir el Lluís i va transportar la droga de la Lídia i la Menchu. A més, la Susi ha trobat pis i se n'anirà aviat de casa d'en Marçal. Per la seva banda, la Tilda porta molt malament la separació de la Griselda. La metgessa sembla molt segura de la decisió que ha pres.
Sèries
Durada: 40'
22.05
Tria 33
Anna Guitart proposa una selecció de contes: Corre, pare, corre!, de la coreana Kim Ae-Ran; De foc i de sang, una antologia de Víctor Català; Risc, de diversos autors, i Cuentos para mi hijo Manolillo, de Miguel Hernández.
Altres
Durada: 10'
22.15
Amb filosofia
El futur
Amb les intervencions dels filòsofs Marina Garcés, Jaume Casals i Oriol Ponsatí-Murlà i l'especialista en el món audiovisual Íngrid Guardiola, es parla avui sobre la preocupació de l'ésser humà pel futur.
Documentals
Durada: 35'
22.50
Avi, et trauré d'aquí!
El 1959 s'inaugura el Valle de los Caídos, un monument que pretenia honrar els morts de la Guerra Civil Espanyola. Milers de cossos van ser portats a aquest immens mausoleu sense el coneixement ni el consentiment dels seus familiars. Joan Pinyol i molts altres lluiten perquè els seus éssers estimats no reposin més al costat de Franco, el seu botxí.
Documentals
Durada: 75'
00.05
60 minuts: Dins l'armari
En una societat xinesa on l'homosexualitat és inacceptable, l'Andy i la Cherry lluiten per satisfer les expectatives dels seus pares. L'Andy, un arquitecte d'èxit que viu a Xangai, decideix sortir de l'armari. El seu pare, avergonyit i decebut, l'empeny a casar-se amb una dona per mantenir l'honor familiar. La Cherry, casada amb un homosexual, necessita adoptar un nen per complir amb les exigències de la seva mare i mantenir les aparences socials. El seu esforç per tenir una vida plena a costa de fingir certs estereotips culturals posa en evidència el sistema de valors xinès.
Pel·lícules
Durada: 60'
01.05
Pel·lícula: La batalla de l'any
Cada any se celebra una nova edició dels Jocs Olímpics de break dance, un torneig que atrau els millors equips de tot el món. Els nord-americans fa 15 anys que no aconsegueixen guanyar, però el magnat de Los Angeles Hip Hop i Dante, un antic B-Boy, volen tornar a portar el país que va iniciar aquest esport al nivell més alt.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.45
Ritmes a l'estudi
Francesc Capella. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.45
Blues a l'estudi
The Booty Hunters. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.45
Jazz a l'estudi
Ramón Ángel Rey. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 16'