Franja TV3

Dijous, 17 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
El programa entrevista el conseller de Cultura, Lluís Puig, per analitzar l'actualitat i els fronts en la cultura. El magazín també parla dels 200 anys de les festes de Gràcia amb el comissari de l'exposició que s'hi fa com a homenatge. A més, es visita Blanes, des d'on es donen dades de les imprudències a les platges i s'inicia una campanya de conscienciació.
Altres
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Els meus amics moderns
En la seva versió estiuenca, el programa culinari del migdia proposa plats de temporada que s'adapten a qualsevol imprevist. Les cuines passen a l'exterior i el programa es retransmet des de la terrassa de La Daurada Beach Club, de Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Ermessenda (II)
Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, va governar durant 60 anys i ho va fer per sobre del seu fill i al marge del seu net.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Unitat d'investigació
La desaparició
La Unitat d'investigació es una secció especial de la gendarmeria responsable dels casos més complexos. A Bordeus i Niça, segrestos de nens, desaparicions o delictes sexuals són el pa de cada dia d'aquests investigadors.
Sèries
Durada: 125'
19.35
Afers exteriors
Kènia
Kènia és un país format per diverses ètnies i busca tenir una identitat pròpia potent per poder convertir-se en referent a la zona. A més, aspira a tenir una base industrial que doni llocs de treball als més joves. L'exalcalde de Barcelona Joan Clos, ara director executiu de l'ONU-Habitat, parla del Programa de les Nacions Unides per als Assentaments Humans, que té com a objectiu promoure pobles i ciutats socialment i ambientalment sostenibles.
Documentals
Durada: 85'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Res és impossible
Marràqueix
Avui es visita la màgica ciutat de Marràqueix, on cada carrer i persona té una extraordinària història per explicar. La màgia flueix en tots els sentits per inspirar Antonio Díaz, que descobreix la vida del propietari d'un riad, una alternativa d'allotjament als hotels convencionals, que ha visitat tots els països de l'Àfrica. A més, el programa sorprèn el jugador de bàsquet Ricky Rubio.
Altres
Durada: 35'
22.30
Joc de cartes
Millor restaurant a la fresca de la Cerdanya
Avui Marc Ribas deixa de banda la platja per veure altres opcions estiuenques, com les poblacions de la Cerdanya, per trobar el millor restaurant a la fresca de la zona.
Altres
Durada: 75'
23.45
Cites
Sèries
Durada: 92'
01.17
Gran reserva
Cultura: Àngel Pavlowsky i Oriol Bohigas
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 54'
02.11
Ritmes a l'aula
Qué pasa contigo, trio? Programa musical.
Altres
Durada: 29'
02.40
Cava de blues
The Paparellos. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.25
Fusió i swing a l'estudi
Andreu Zaragoza Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.10
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.10
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 40'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'