Franja La 2

Dijous, 17 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El rey elefante
Al desert del nord de Namíbia, al Parc Nacional d'Etosha, hi ha l'abeurador de Mushara, el lloc amb més concentració d'elefants del món. La doctora Caitlin O'Connell, després de 20 anys d'investigació, ha aconseguit traduir la seva llengua i desxifrar les seves lluites de poder.
Documentals
Durada: 55'
07.55
La Europa más salvaje
Tierra de hielo y nieve
Imatges sorprenents dels racons més salvatges del continent europeu.
Documentals
Durada: 65'
09.00
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 30'
09.30
Mi familia en la mochila
Ruta Yudanaka-Tokio
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 30'
10.00
Army Wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 100'
11.40
Documenta2
Inclou V2: el cohete nazi
Documentals
Durada: 50'
12.30
Mañanas de cine: Mr. Charleston y sus secuaces
El Charleston és un lladre de guant blanc que treballa amb els seus sequaços d'una manera molt particular. Realitza les seves malifetes sense que les víctimes se n'adonin, amb suavitat, destresa, ritme i art.
Pel·lícules
Durada: 105'
14.15
Trotamundos
Colorado y Utah
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
15.10
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Inclou Ámsterdam i Lisboa: A Lisboa, l'Ishai visita un restaurant on la cuina i la farmàcia són gairebé inseparables. A més, visita una cerveseria amb una deliciosa oferta de marisc i una taverna amb un enginyer convertit en cuiner.
Documentals
Durada: 40'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Tierras áridas i La Engadina. Paraíso virgen en Suiza
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Cada vez más rápido
Documentals
Durada: 55'
19.10
Trotamundos
Trekking en el Pacífico: las islas Cook y el camino de Kokoda
Recorregut pel camí que van deixar els guerrers i exploradors al cor de l'oceà Pacífic Sud.
Documentals
Durada: 50'
20.00
El Chef del Mar
Cambados
En el capítol d'avui, Ángel León viatja a Cambados, a Pontevedra, poble famós pel seu marisc i per ser la capital de l'albariño. Allà, l'Àngel surt a conèixer el dia a dia dels mariscadors de navalles i escopinyes, que apliquen la seva saviesa ancestral a la recollida d'aquests mol·luscs excepcionals.
Documentals
Durada: 50'
20.50
Pueblos de Europa
Portugal
Comença el recorregut a Évora, una de les ciutats més antigues d'Europa, i patrimoni de la humanitat des del 1986, anomenada ciutat museu per la seva ingent riquesa històrica. Évora és el punt de partida per recórrer alguns dels pobles més bonics de Portugal.
Documentals
Durada: 30'
21.20
Días de cine
L'espai ret homenatge a tres figures del cinema desaparegudes durant els últims dies. Són Terele Pávez, inconfusible actriu amb una àmplia filmografia, en què destaquen títols com Los santos inocentes; Basilio Martín Patino, director de pel·lícules com Canciones para después de una guerra; i Will More, actor fetitxe d'Iván Zulueta i protagonista de la seva pel·lícula de culte Arrebato.
Altres
Durada: 35'
21.55
Historia de nuestro cine: La viuda del capitán Est
La Luisa és una dona de caràcter que intenta escapar de la repressió a la qual la societat dels anys 40 sotmet les dones. Un dia rep la visita del capità Javier Zaldivar, un antic amic del seu marit que sempre va estar enamorat d'ella, i comencen una relació tòrrida.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.40
El documental de La 2
Inclou Panoramas futuros con James Woods: Sustituir a Dios: L'evolució natural de les espècies ha guiat el planeta des del seu origen fins ara. Avui sorgeix la possibilitat d'imaginar un nou món en el qual es puguin crear formes de vida a partir de cèl·lules vives, despertar gens dorments, controlar l'evolució i idear una química inèdita de la vida.
Documentals
Durada: 45'
00.25
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 15'
00.40
Lorca
La muerte, 1936
L'alçament militar triomfa a Granada i comencen les detencions i afusellaments indiscriminats. El comandant Valdés és el nou governador civil de Granada i es manté en contacte amb el general Queipo de Llano, que decideix el destí de Lorca.
Altres
Durada: 85'
02.05
Festival Heineken Jazzaldia
The Pretenders
Actuació de The Pretenders dins del 52è Heineken Jazzaldia.
Altres
Durada: 75'
03.20
Trotamundos
El comercio transatlántico de esclavos
Un emotiu viatge a través de quatre continents per conèixer el que va ser el comerç transatlàntic d'esclaus.
Documentals
Durada: 55'
04.15
Documenta2
Inclou La fórmula definitiva: ¿Cómo nació el universo?
Documentals
Durada: 55'
05.10
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 50'