Franja TV3

Diumenge, 20 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 510'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: L'informe Pelicà
Una nit de maig dos jutges de la Cort Suprema de Justícia dels Estats Units són assassinats. Una estudiant de dret comença a investigar els arxius de la Cort Suprema i formula una hipòtesi sobre qui és l'assassí a l'informe Pelicà.
Pel·lícules
Durada: 140'
18.00
Els misteris d'en Murdoch
Senyores nues
L'inspector Murdoch i els seus companys s'enfronten a un misteri que escandalitza Toronto. Pels parcs de la ciutat apareixen diversos cadàvers de noies nues transformats en estàtues de coure.
Sèries
Durada: 45'
18.45
No perdis el compàs!
El cantant Tomeu Penya participa en aquesta edició especial del programa, que està protagonitzada per famílies de Cornellà, Sant Quirze del Vallès i Marçà. (Últim programa.)
Altres
Durada: 135'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Especial #NoTincPor
Els atemptats de dijous a Barcelona i Cambrils han donat, fins ara, un balanç de 14 morts i un centenar de ferits. La reacció ciutadana ha estat, des del primer moment, de solidaritat amb les víctimes i de col·laboració total amb les autoritats. 72 hores després, el programa repassa tots els fets amb el relat dels seus protagonistes.
Altres
Durada: 30'
22.25
Això no és un trio
Alberto San Juan
Alberto San Juan és actor de pel·lícules icòniques com Airbag o Al otro lado de la cama. Amb Bibiana Ballbè, Àngels Molina i Ana Boadas, l'Alberto canta, fa de galant en una radionovel·la i s'emociona amb una sorpresa que li han preparat.
Altres
Durada: 80'
23.45
Economia en colors
Grana. Panenka
El Barça està a punt de jugar la final de la Champions a Roma. Txiqui Begiristain rep un treball d'un economista, Ignacio Palacios-Huerta, explicant com tiren els penals els jugadors del Manchester United. Resulta que el llançament de penals és el millor laboratori per analitzar el comportament estratègic de dues persones que es juguen molt en l'acció.
Altres
Durada: 55'
00.40
El dia de demà
Les malalties
En els últims 50 anys, els progressos mèdics han fet que la salut de la població hagi millorat significativament i que l'esperança de vida hagi augmentat 30 anys de mitjana. Disciplines com la fotònica, la nanotecnologia, la robòtica o la realitat augmentada investiguen també noves formes de diagnosticar, prevenir o tractar les patologies del futur.
Documentals
Durada: 45'
01.25
El Faro, cruïlla de camins
La Carmen comparteix amb l'Arturo, que no desaprofita ocasió per provar de seduir-la, la seva preocupació per la joia que el Ricardo ha regalat a l'Eva. La Lucía, d'altra banda, es troba amb el Luis, a qui el Ricardo ha demanat que parli amb ella i provi de treure-li informació. I a El Faro, el Damián té por que triïn la Montse en lloc d'ell per continuar treballant a la bugaderia.
Sèries
Durada: 50'
02.15
Ritmes a l'aula
Dácil. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
02.45
Cava de blues
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.30
Fusió i swing a l'estudi
Moya Kalongo. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.15
Ritmes a l'estudi
Shark. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
05.15
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 35'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'