Franja La 2

Diumenge, 20 agost de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
Otros pueblos
Animalía: Galápagos del Ecuador
Sèrie documental en què el periodista i antropòleg Luis Pancorbo ofereix una visió de les diferents ètnies del planeta.
Documentals
Durada: 35'
08.00
Los conciertos de La 2
XV Coro RTVE nº 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Capacitados
Rosa García, presidenta de Siemens España
Documental en el qual aprenen a desenvolupar-se amb alguna discapacitat física tres personatges importants: el president de Coca Cola Iberia, la presidenta de Microsoft Ibèrica i el cuiner Ferran Adrià.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Concepto de justicia en el Islam
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Pasos para mejorar la intimidad
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Menorá en España
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
De viajes y encuentros
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Hermanos de la Cruz Blanca
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Indígenas, el paraíso perdido
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Barcelona a Mallorca
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 65'
13.00
Capitán Q
Quico Taronjí navega per la costa espanyola a la recerca de grans històries. L'aventura comença a Cadaqués i acaba vuit setmanes després a Santander.
Altres
Durada: 55'
13.55
80 cm
Ordesa-Huesca
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
14.25
Patrimonio de la Humanidad
Volcanes de Kamchatka, Rusia
Sèrie documental que dóna a conèixer llocs que formen part del Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 25'
14.50
Costa España
Cadaqués
Mario Picazo recorre els pobles costaners amb més encant d'Espanya.
Altres
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Los Alpes, La Europa más salvaje: Bosques y tierras boscosas i La Europa más salvaje: Tierras áridas: Europa del sur es una tierra árida y reseca donde puede ser difícil encontrar agua dulce, lo que fuerza a plantas y animales a evolucionar y adaptarse. Al escasear la fuente de toda vida, las criaturas han de superar desafíos a diario para poder sobrevivir.
Documentals
Durada: 160'
19.00
Diario de un nómada
Cuenca
Miquel Silvestre fa un viatge en moto per diferents llocs d'Espanya. En aquest capítol visita Conca.
Documentals
Durada: 90'
20.30
Panamá, de un océano a otro
Panamà aspira a ser conegut per alguna cosa més que el seu famós canal. La diversitat de la seva vida natural, així com la barreja ètnica dels seus habitants han fet que aquest tros de terra sigui una mena de paradís entre l'Oceà Pacífic i el Carib.
Documentals
Durada: 65'
21.35
Templarios
Santo Grial
Emissió dels capítols Campus Stellae i Santo Grial.
Sèries
Durada: 85'
23.00
Versión española: Juan de los muertos
50 anys després de la revolució cubana, una altra nova rebel·lió arriba a l'Havana. Una infecció misteriosa està convertint els seus habitants en morts vivents assedegats de carn humana. El Juan, com a bon cubà, decideix muntar un negoci per aprofitar-se de la situació que consisteix a eliminar els infectats. Aviat comença a fer fortuna.
Pel·lícules
Durada: 30'
23.30
Pel·lícula: La regenta (II)
Ambientada en la imaginària ciutat del nord de Vetusta i fidel reflex de l'Espanya del segle XIX, explica la història de la bella Ana Ozores. L'Ana és una dona avorrida del seu matrimoni burgès amb l'exregent, molt més gran que ella, i que es debat entre l'amor espiritual i místic que sent pel seu confessor, el magistral Fermín de Pas, i la passió carnal que li provoca el cacic i donjoan Álvaro Mesía.
Pel·lícules
Durada: 160'
02.10
El Chef del Mar
Inclou Doñana, Playa de Bolonia, Cambados i Conil/Sanlúcar de Barrameda: Avui Ángel León visita dos pobles típicament mariners de Cadis, Conil de la Frontera i Sanlúcar de Barrameda. A Conil, l'Ángel va la mar per pescar i cuinar al vaixell de la família Ligero, i a Sanlúcar visita l'arxiu del ducat de Medina-Sidonia per conèixer el passat de la marineria.
Documentals
Durada: 195'
05.25
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 35'