Franja TV3

Divendres, 24 novembre de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, després que els empresaris catalans s'hagin trobat per primer cop amb Mariano Rajoy després de l'aplicació de l'article 155. A més, es fa un cara a cara sobre si el consumidor surt beneficiat o no pel Black Friday, amb Gaietà García, professor de màrqueting d'EAE Business School, i David Sánchez, director general de Dormity. Finalment, Empar Moliner aporta la seva mirada particular a la part final del programa.
Altres
Durada: 240'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Xuixos de xocolata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
L'Andreu i la Gemma
L'Andreu queda per sopar amb la seva companya Magda, però no es treu la Gemma del cap. Avui fins i tot l'Eva li ho recrimina. La Marta, mentrestant, no suporta la presència de la seva mare a casa, i menys amb les novetats que li explica la Pilar, així que demana al Cesc que la deixi tornar a treballar a l'oficina. A més, el book del Marc ha quedat perfecte i ja té una agència interessada. A la consultoria, la Noe s'adona que el noi fa ullets quan té la Sandra a prop. El Quim vol celebrar l'èxit del Marc, però pare i fill estan molt distanciats, ara com ara.
Sèries
Durada: 45'
16.35
Tarda oberta
En el Dia Europeu del Bestiari, el programa parla sobre la imatge festiva, el bestiari i la cultura popular de Catalunya. Per aprofundir en aquest tema, se'n parla amb Mateu Tres, president de l'Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya; Amadeu Carbó, folklorista, i Manel Ollé, coordinador del Centre d'Imatgeria Festiva Can Saladrigas del Poblenou. A més, s'emet un reportatge d'un taller artesà que es dedica a construir i conservar elements festius del Camp de Tarragona. Després, el programa conversa amb Rebeka Brown, cantant que participa a l'espectacle The Hole, que es pot veure al Teatre Coliseum de Barcelona.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
El programa continua amb el repàs de les imatges més sorprenents i curioses del món de l'esport que s'han emès a les televisions de tot el món, com les reaccions a la imatge de Sergio Ramos sagnant pel nas. També se sap per què Cristiano Ronaldo està enfadat amb els periodistes, es pot escoltar l'himne que han compost a Màlaga dedicat a Chiquito de la Calzada i es coneix el porter més generós del futbol mundial. Com sempre, es mostren els vídeos que els espectadors han enviat al concurs Zona web.
Altres
Durada: 35'
22.35
La gran pel·lícula: El codi Da Vinci
El simbologista Robert Langdon es veu obligat a acudir una nit al Museu del Louvre quan l'assassinat d'un conservador deixa darrere seu un misteriós rastre de símbols i pistes. El Langdon, ajudat per la criptògrafa Sophie Neveu, descobreix una sèrie de secrets ocults en l'obra de Leonardo da Vinci.
Pel·lícules
Durada: 155'
01.10
Més 3/24
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.40
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Jazz a l'estudi
Victor de Diego. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.40
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 10'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'