Franja La 2

Divendres, 24 novembre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Japón salvaje
Honshu
Sèrie documental que explora el costat salvatge del Japó i mostra com la vida, humana i animal, s'ha adaptat a viure al costat de les grans forces de la natura, des de volcans i terratrèmols a hiverns salvatges i estius amb tifons.
Documentals
Durada: 50'
07.50
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 65'
08.55
El señor de los bosques
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 65'
11.00
Cinco hermanos
Perdido y encontrado
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.45
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: Robin Hood, el arquero invencible
Un cavaller està enamorat d'una jove a la qual no pot desposar perquè l'oncle de la noia ha decidit casar-la amb un altre home. Robin Hood decideix ajudar-los.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.00
Las recetas de Julie
La region de Montpellier
La Julie descobreix la regió de Montpeller. El seu passeig comença al voltant de l'estany de l'Or, una extensió d'aigua situada al sud-est del departament d'Erau.
Altres
Durada: 55'
14.55
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Cáceres
Àvila, Alcalá de Henares, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda són les ciutats protagonistes dels 15 documentals d'aquesta sèrie, en la qual es mostra la riquesa cultural i històrica que les ha fet mereixedores del distintiu de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou El expreso de los Balcanes: Croacia, En busca de esplendores secretos: Japón, los samuráis i En busca de esplendores secretos: Los alquimistas: Desde la Europa Medieval hasta el siglo XVIII, toda una región de sabios, médicos y filósofos estudió la alquimia, una disciplina solo para iniciados. Sus representaciones y su lenguaje cifrado han dado pie a las elucubraciones más estrambóticas.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Jara y sedal
Copa del aceite
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 25'
18.40
El escarabajo verde
Grifo chico, botella grande
Avui dia la capacitat d'embassament d'aigua al país tot just arriba al 37%. Es tracta de la tardor més càlida de la dècada sense cap perspectiva de pluja. El programa d'avui apel·la a la responsabilitat ciutadana per no abusar d'un recurs cada vegada més escàs, l'aigua.
Altres
Durada: 30'
19.10
Las recetas de Julie
El lago de Annecy
La Julie és a l'Alta Savoia, a Annecy, on hi ha el llac més blau i pur de tot Europa.
Altres
Durada: 60'
20.10
Pel·lícula: La Dama de Cao
Documental que mostra els estudis antropològics propiciats per la Fundació Wiese referents al descobriment de la Dama de Cao. La investigació argumenta que es tracta d'una troballa única, ja que avui dia es creu que va ser l'única dona governant que va tenir l'antic Perú.
Pel·lícules
Durada: 50'
21.00
Historia de nuestro cine: La silla de Fernando
Fernando Fernán Gómez va néixer el 28 d'agost de 1921 a Lima, el Perú, durant una gira de la seva mare, l'actriu Carola Fernán-Gómez, amb la companyia teatral María Guerrero-Fernando Díaz de Mendoza. Tothom coneix les seves aportacions decisives com a actor, escriptor i director de cinema. No obstant això, només uns pocs privilegiats coneixen fins a quin punt el Fernando, assegut en una cadira, és capaç de convertir una xerrada en alguna cosa més que una xerrada.
Pel·lícules
Durada: 170'
23.50
Documaster
Inclou Diez días en la Guerra Civil Española i Margherita Sarfatti, la mujer que inventó a Mussolini
Documentals
Durada: 105'
01.35
Las recetas de Julie
Beauce
La Julie és a Beauce, a la zona de Chateaudun, i visita Bonneval, la regió més plana per les seves planes i camps.
Altres
Durada: 55'
02.30
Documenta2
Inclou La cuna de la humanidad
Documentals
Durada: 50'
03.20
El amazonas de Oriente
Equilibrar la balanza
Els reptes de la vida en aquest sistema fluvial salvatge poden semblar excessius. En aquest episodi s'explora com l'enginy humà està aconseguint equilibrar la balança entre l'economia i l'ecologia al Kinabatangan.
Documentals
Durada: 50'
04.10
Japón salvaje
Honshu
L'illa més gran del Japó, Honshu, alberga a més de 100 milions de persones. Però també hi ha una varietat sorprenent de vida silvestre, i àrees vastes de paisatge salvatge. En aquesta illa, des de les muntanyes fins a la costa, la gent i la natura es reuneixen i viuen de manera inesperada.
Documentals
Durada: 50'
05.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 60'