Franja TV3

Divendres, 19 gener de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC, un cop iniciats els contactes del president del Parlament, Roger Torrent, amb els grups parlamentaris per a la investidura del nou president de la Generalitat. Més tard, amb Raquel Sans, excorresponsal de TV3 a Washington, el programa repassa la trajectòria de Donald Trump com a president dels Estats Units. I també s'explica l'última hora del judici de la trama valenciana del cas Gürtel, amb David Melgarejo i Marta Viladot, periodistes de TV3 que segueixen el cas.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Pinya rostida
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 10'
15.50
Com si fos ahir
La Marta demana ajuda a en Miquel
La Marta busca el suport del Miquel en tot el tema de la malaltia de la Pilar, però ell, que està irreconeixible, interpreta el que vol. Mentrestant, l'Andreu i la Gemma continuen junts, però els sentiments que tenen són molt diferents i avui es posa de manifest. El Jordi, per la seva banda, té un detall romàntic amb la Sílvia que fa que aquesta encara tingui més dubtes sobre la conveniència de tirar endavant el negoci.
Sèries
Durada: 40'
16.30
Tarda oberta
Magazín d'entreteniment amb dues parts ben diferenciades, un talk show d'una banda, i un espai protagonitzat per l'humor, de l'altra.
Altres
Durada: 230'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa no passa per alt el tema de la setmana, el look de Sergio Ramos. També es pot veure una imatge insòlita, la de l'àrbitre que va agredir un jugador i després el va expulsar. I es recrea amb el gol de Messi a Anoeta i amb els balls de la tenista Andrea Petkovic. A més, els espectadors tenen l'oportunitat de presentar les seccions del programa a través d'Instagram i continua el concurs Zona web amb els vídeos domèstics més divertits.
Altres
Durada: 35'
22.30
La gran pel·lícula: L'home d'acer
Un nen anomenat Clark Kent descobreix que té poders extraordinaris quan l'autobús de l'escola té un accident. Anys més tard decideix viatjar per descobrir els seus orígens i les raons per les quals ha estat enviat a aquest planeta. Els dubtes sobre el seu paper en aquest món el turmenten, però l'heroi que porta dins ha d'emergir per poder salvar la humanitat de l'aniquilació total.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.55
Pel·lícula: Eva
En un futur pròxim en què els éssers humans viuen envoltats de criatures mecàniques, l'Alex, un enginyer cibernètic molt prestigiós, torna a Santa Irene amb l'encàrrec de crear un nen robot. En aquests 10 anys d'absència, la vida ha seguit el seu curs per al seu germà, el David, i per a la Lana, l'exparella de l'Alex, ja que van refer la seva vida quan ell va marxar. La rutina de l'enginyer es veu alterada de manera inesperada per l'Eva, la filla de la Lana i el David, una nena especial i magnètica que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb ell.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.25
Ritmes a l'estudi
Pepita Garcia Miró. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.25
Jazz a l'estudi
Dani Nel·lo. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.25
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.25
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'