Franja La 2

Divendres, 19 gener de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
Polesia, un kalashnikov y la frontera rusa
Quan s'acaba de complir un segle de la Revolució russa, Miquel Silvestre recorre en moto les restes d'aquell antic imperi i segueix les petjades d'exploradors espanyols a l'Europa de l'Est, Rússia i l'Àsia central.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Hunan, el otro mundo de Avatar
A prop del Parc Natural de Zhangjiajie, a la província xinesa de Hunan, de bosc frondós de pedra, en el qual James Cameron es va inspirar per al paisatge de la seva pel·lícula Avatar, viu l'ètnia mil·lenària dels Miao, que conserva amb cura les seves tradicions, com la de la Festa de la Dansa de les Flors.
Documentals
Durada: 55'
08.55
El señor de los bosques
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
Cinco hermanos
Llama a mamá
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.40
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 65'
12.45
Mañanas de cine: La ley del Colt
Dos forasters arriben a Sant Felipe, un poble els habitants del qual desconfien els uns dels altres a causa d'una sèrie de robatoris i assalts. Així doncs, no és un lloc segur, i només els més atrevits surten al carrer.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.10
Trotamundos
El Rust Belt (II). El renacimiento estadounidense
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 45'
14.55
Planeta arena
Sahara, reconquistando las tierras perdidas
Un recorregut pels cinc deserts més grans del món que mostra l'efecte de l'acció de l'home sobre ells.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou La aventura transiberiana de Joanna Lumley i Los países del Mont Blanc
Documentals
Durada: 105'
18.15
Jara y sedal
El corzo de Valdesotos
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 25'
18.40
El escarabajo verde
Mi vecino es un oso
Fins fa 500 anys, a totes les muntanyes de la península Ibèrica campava al seu aire un dels mamífers més impressionants de les serralades europees, l'os bru. La destrucció progressiva del seu hàbitat i la caça massiva van portar a l'os bru a la vora de l'extinció. Avui dia, gràcies a l'esforç conjunt de diferents administracions i associacions conservacionistes, la població ossera s'ha triplicat als dos únics reductes d'aquesta espècie que queden a Espanya, el de la serralada Cantàbrica i el dels Pirineus.
Altres
Durada: 30'
19.10
Comida al descubierto
El Jimmy viatja pel món descobrint els plats més típics de cada país i els aliments més nutritius.
Altres
Durada: 50'
19.10
Azafrán, yogur griego y alubias
El Jimmy viatja fins a Grècia per descobrir el costat fosc del iogurt grec. La Kate va aquesta vegada al Marroc a la recerca de safrà, per descobrir per què és l'espècia més cara del món. I el Matt esbrina els perills que amaguen els fesols.
Altres
Durada: 50'
19.10
Ternera, morralla y chocolate para perros
El Jimmy investiga a Letònia sobre el menjar més popular en els pubs: la morralla. La Kate viatja als Estats Units per comprovar si el que menja el bestiar influeix en el gust de la seva carn. I el Matt descobreix per què la xocolata pot ser mortal per al millor amic de l'home.
Altres
Durada: 50'
20.00
Grandes diseños
La Beth i l'Andrew, dissenyadors, transformen una antiga lleteria del sud de Londres en una casa familiar, conservant tot allò amb gust de passat.
Documentals
Durada: 60'
21.00
Historia de nuestro cine: La voz de su amo
Bilbao, 1980. En un entorn marcat per la corrupció i el terrorisme, el Charli treballa com a xofer del senyor Oliveira. Espantat per una sèrie d'amenaces i atemptats, l'Oliveira decideix posar la seva filla sota la protecció del Charli.
Pel·lícules
Durada: 190'
00.10
Documaster
Inclou Tocados por Auschwitz
Documentals
Durada: 90'
01.40
La guerra de los olores
Les males olors estan presents gairebé diàriament en la vida de les persones. Els fabricants han inventat centenars de solucions per fer bona olor en qualsevol situació: desodorants, antitranspirants, ambientadors o esprais purificadors. És un sector florent i polèmic pels possibles riscos per a la salut d'alguns productes.
Documentals
Durada: 55'
02.35
Documenta2
Inclou La carpa mas grande del mundo
Documentals
Durada: 50'
03.25
Grandes diseños
Després de sis anys barallant-se amb l'administració, a Hertfordshire, un dels comtats més històrics i protegits d'Anglaterra, el Chris i la Kayo construeixen, sobre restes medievals, una casa familiar d'una sola planta en ziga-zaga.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Un paraíso invernal
Quan la neu cobreix els boscos del nord d'Europa, els animals canvien les seves estratègies de supervivència per superar les dificultats. Els que poden fer-ho migren a zones més càlides. Dels que es queden no tots sobreviuen, uns són víctimes del fred i d'altres de la depredació.
Documentals
Durada: 50'
05.05
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 55'