Franja TV3

Dissabte, 24 febrer de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 480'
14.00
Zona zàping
Es repassen els millors moments de la celebració de la Copa del Rei de bàsquet que el Barça va guanyar diumenge. Els Jocs Olímpics d'Hivern estan deixant imatges impactants i el programa també s'hi recrea. A més, continua el concurs d'Instagram on els espectadors fan de presentadors de les diferents seccions.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Cercle d'amigues
Després del suïcidi de la Celia, les seves amigues es reuneixen i se senten frustrades i impotents pel que ha passat i, sobretot, per no haver-la ajudat. És llavors quan la Maggie, una d'elles, descobreix que aquesta no ha estat l'única mort, ja que diversos amics han mort en circumstàncies estranyes.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: La família de la dama grisa
La Cassy viu feliçment amb el marit i amb els dos fills adolescents, amb qui manté una relació estupenda. Quan la dona descobreix que té una cosina desconeguda, no dubta a convidar-la a casa. Tanmateix, aviat s'adona que la noia es fica en els assumptes de família emprant la màgia.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.45
Tarda de cine: Neteges Sunshine
Rose i Norah Lorkowski són dues germanes aturades que troben una forma particular de guanyar-se la vida, netejar les escenes de crim després que la policia hagi fet la seva feina. Durant anys, la Rose va ser líder de les animadores i semblava que tenia un futur prometedor, però actualment no pot presumir de la vida que duu.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.20
Ja t'ho faràs
Rafel Vives està decidit a construir un bòlid. De fet, és més aviat un patinet, que fa desmuntant una cadira vella que li serveix de seient. Enganxa quatre rodes a la base i a córrer. A més, s'entra en un taller d'assemblatge per aprendre a crear obres d'art a partir d'objectes reciclats.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
L'espai debat en aquesta ocasió sobre els límits de la llibertat, després d'una setmana marcada per la condemna al raper Valtonyc i la retirada de l'exposició sobre presos polítics a ARCO. També es repassa tota l'actualitat política i judicial, i Laura Rosel entrevista el jurista Joaquín Uría, exlletrat del Tribunal Constitucional i professor de Dret Constitucional.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Jordi Prats. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Gorka Benitez. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
The Birdie Num Num Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'