Franja La 1

Dissabte, 24 febrer de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Maneras de educar
James Van der Lust visita el Col·legi Miralvalle. Centre educatiu públic seleccionat per la Conselleria d'Educació d'Extremadura per al desenvolupament del programa d'èxit educatiu Comunic@, que pretén fomentar el desenvolupament de la competència lingüística.
Altres
Durada: 30'
10.00
Comando actualidad
Okupas a domicilio
A Espanya hi ha al voltant de 90.000 habitatges ocupats. La usurpació d'habitatges és un delicte que no para de créixer i que obliga els propietaris a augmentar els esforços per protegir les seves cases. L'espai analitza el fenomen des de totes les perspectives.
Altres
Durada: 65'
11.05
Maestros de la costura
La dissenyadora Elena Benarroch ensenya als participants a completar els estilismes. En 90 minuts han de cosir una faldilla prisada, amb l'ajuda del Palomo i el Lorenzo. A la seu madrilenya de Mirto i sota la mirada de la periodista de moda Fiona Ferrer, reprodueixen una de les camises d'aquesta firma, fundada el 1956. A l'eliminació, liciten amb temps per aconseguir diferents materials i ornaments per customitzar una granota blava.
Altres
Durada: 145'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Enemigas íntimas
La Lucia és psicòloga d'animals, mentre que la Fabiola ven cases de luxe a la seva agència immobiliària. Les dues s'odien profundament, però tenen una cosa en comú: el seu amor pel Paolo. La mort del Paolo les obliga a trobar-se de nou i descobrir un secret del seu exmarit, un fill.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El legado de Sven
Quan l'Sven mor, l'Elin i el Jonas, els seus dos amics de la infància, hereten la seva granja. De sobte, tots dos es veuen obligats a abandonar les seves vides i unir-se per afrontar aquest nou repte.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La ciudad no es para mí
Agustín Valverde, un vidu aragonès de 60 anys, se'n va a viure a Madrid amb el fill, un prestigiós metge casat amb una modesta costurera. L'ambient a la llar sembla ideal, però a poc a poc l'Agustín comprova que en aquesta casa hi ha més problemes que al seu poble.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Cataluña, una mirada exterior, Oxfam: escándalo sin fronteras, ARCO, panorama con mucho arte i Tributo a Forges: El programa rendeix tribut a Antonio Fraguas, Forges, mort aquest dijous als 76 anys. Forges va ser l'inventor d'un llenguatge nou, arquitecte del costumisme espanyol i notari amb les seves vinyetes de la transició a la democràcia.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: One day (Siempre el mismo día)
L'Emma i el Dexter es coneixen la nit de la seva graduació a la universitat, el 15 de juliol del 1988. L'Emma és una noia de classe treballadora, amb principis i ambició, que somia millorar el món. El Dexter és un seductor acomodat que somia que el món esdevingui la seva sala de jocs.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Crueldad intolerable
Milers Massey és un famós advocat de Los Angeles especialitzat en casos de divorci. Té una llista de clients que deixaria impressionat qualsevol, però ha arribat a una cruïlla en la seva vida. Sadollat d'èxit, l'avorriment se n'ha apoderat i busca nous reptes.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: Parkland
Història que narra els esdeveniments que van ocórrer a l'Hospital Memorial de Parkland el dia que van assassinar a trets el president dels Estats Units John F. Kennedy, el 22 novembre 1963.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
Los misterios de Laura
El misterio de la operación política
Emissió dels capítols El misterio del corazón oscuro i El misterio de la operación política.
Sèries
Durada: 85'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'