Franja TV3

Dissabte, 24 març de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 480'
14.00
Zona zàping
Avui es donen a conèixer els successos paranormals que es van produir en l'últim partit del Betis, en un espai anomenat Stranger Bethings. A més, se sap quina olor fa Cristiano Ronaldo quan juga, es mostra el penal que s'ha fet viral aquesta setmana i també els balls de Messi i de Neymar. I la secció Zona web continua ensenyant els vídeos dels espectadors, que poden sortir al programa a través del concurs d'Instagram.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Més enllà del nord. Sven, el salvat
Els ciutadans de Schwanitz viuen amb ansietat l'arribada de la data en què s'ha de complir la maledicció llançada contra ells per Sven el Salvatge, un cabdill viking la nau del qual van fer naufragar en temps pretèrits. En venjança per la seva derrota, Sven el Salvatge va prometre endur-se cada set anys dues persones de la població.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Justícia absoluta
Un advocat defensor es veu atrapat en un joc retorçat quan s'enfronta al cas d'una dona de l'alta societat que està acusada d'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.40
Tarda de cine: Tara Road
La vida de Marilyn Vine queda devastada després de la mort del seu fill, el Dale, de 15 anys. Ria Lynch, per la seva banda, veu com acaba el seu matrimoni quan el marit l'abandona per l'amant. Una trucada fortuïta uneix aquestes dues dones, que acorden fer un intercanvi de cases.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.20
Ja t'ho faràs
Un armariet com els dels vestidors potser no sembla un objecte molt estimulant, però si es tracta d'un armari fet a mà, amb el cos de fusta i la porta feta amb un prestatge metàl·lic, la cosa canvia. I de propina, un jardí de balcó fet amb calaixos desaparellats. Dues peces sorprenents i molt més fàcils del que sembla.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Dr. Go. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Tharrats-Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
David Philips. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'