Franja La 1

Dissabte, 24 març de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'
09.50
Comando actualidad
Quesos de España
Els millors formatges del món es fan a Espanya, amb 150 varietats diferents i més de 30 denominacions d'origen.
Altres
Durada: 65'
10.55
Maestros de la costura
Jorge Vázquez ensenya als concursants a confeccionar un vestit de seda utilitzant la tècnica de modelatge moulage. A més, la firma Custo Barcelona obre les portes perquè els aspirants dissenyin cinc samarretes. A la prova d'eliminació, Ágatha Ruiz de la Prada els inspira perquè adaptin al segle XXI la jaqueta confeccionada en tweed que es va convertir en un fetitxe per a Grace Kelly i Jackie Kennedy.
Altres
Durada: 155'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui es descobreix l'univers Andy Warhol. A més, s'entrevista l'actriu Alicia Vikander, l'últim descobriment del món de la moda.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un paso hacia la luz
L'Elisabeth i el Hans són una parella sorda que sobreviu venent figures de fusta tallada. Però l'Elisabeth és atropellada i ha d'anar a l'hospital, de manera que una assistent social, la Katja, s'ha d'ocupar del Hans i descobreix un conflicte entre ell i la seva filla Inga, que posseeix un talent ocult.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Una casa en el corazón
La vida acomodada d'Anna, tenint cura de la filla d'onze anys i del marit, s'ensorra quan ell les abandona. Anna ha de començar de zero. Sense casa ni feina, vaga per Roma amb la seva filla intentant trobar una sortida que els permeti portar una vida digna.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Cine de barrio: El abuelo tiene un plan
Un vidu i una dona d'edat avançada que no s'ha casat mai es coneixen en un sanatori dirigit per un metge que ensenya als seus pacients una estranya fórmula per ser feliços. Llavors tots dos decideixen casar-se, cosa que sorprèn enormement les seves famílies.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Cataluña... 3 meses después, Estación 2030 i La vuelta que cambió el mundo: Han començat els primers actes commemoratius del cinquè centenari de la primera volta al món, portada a terme pels navegants Fernando de Magallanes i Juan Sebastián Elcano. Una gesta global que va confirmar que la Terra era rodona. El programa avalua l'abast històric d'aquest viatge que va durar tres anys.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El diario de Noa
En una residència d'avis, un home llegeix a una dona una història d'amor escrita al seu vell quadern de notes. És la història del Noa i l'Allie, dos joves adolescents de Carolina del Nord que, tot i viure en dos ambients socials molt diferents, es van enamorar profundament i van passar junts un estiu inoblidable, abans de ser separats primer pels seus pares i més tard per la guerra.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: El amor y otras cosas imposibles
L'Emilia, una llicenciada en dret per la Universitat de Harvard, s'acaba de casar amb el Jack, un advocat novaiorquès important. Quan la jove va començar a treballar al seu bufet, l'home estava casat i era el seu cap. Desgraciadament, la vida de l'Emilia fa un gir inesperat quan el Jack i ella perden la seva filla acabada de néixer.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.35
Los misterios de Laura
El misterio del mentor convicto
La Laura obté informació de Dan Hauser, antic capità seu que compleix condemna a la presó per assassinat, sobre el parador de dos cadàvers relacionats amb un cas encara no resolt que va esdevenir fa anys un gran maldecap per a la detectiu.
Sèries
Durada: 105'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'