Franja TV3

Diumenge, 25 març de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Néixer de nou
50 anys de testimoni evangèlic a la universitat
El programa parla amb Francesc Mira perquè expliqui què són els Grups Bíblics Universitaris i quina és la seva tasca a la universitat. Entre les moltes iniciatives que els estudiants poden trobar a les universitats, avui es destaca la dels Grups Bíblics Universitaris.
Altres
Durada: 25'
10.30
Signes dels temps
Ciència i fe
Avui s'entrevista David Jou, físic, poeta, assagista i catedràtic de Física de la Matèria Condensada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Al llarg de la història, la humanitat sempre ha reflexionat sobre la relació entre el món científic i el món de la fe. Jou parla de quin és l'origen de l'univers i si es pot demostrar l'existència de Déu.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Arriba a TV3 un altre programa al voltant de la premissa Catalunya, fent coses al món. Durant l'estrena de Katalonski, Halldor Mar visita la casa d'un jove francès, però quan hi arriba descobreix que no és l'únic presentador de la casa. Per la seva banda, Miquel Iceta té un ensurt després de revisar les portades dels diaris sobre la manifestació de Societat Civil Catalana, i Mariano Rajoy continua tenint problemes amb els pensionistes, així que decideix passar uns quants dies amb alguns dels jubilats il·lustres del país. I torna la tarotista més irreverent de les televisions locals. A més, es descobreix que les escoltes telefòniques, a part de protegir la unitat d'Espanya, també tenen altres usos.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
S'emeten les desaparicions més divertides de periodistes en directe. Reporters que no estan preparats quan se'ls crida o que se'n van sense acomiadar-se. També es parodia la tornada de Joc de cartes i es descobreix que l'últim sorteig de la Champions va ser una mica accidentat.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Frenètic
Durant la seva lluna de mel, 20 anys enrere, el doctor Richard Walker i la dona, la Sondra, s'enamoren de París. Ara una conferència mèdica els dona l'oportunitat de reviure el seu romanç amb la ciutat. Tanmateix, res és el que sembla.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: Tots volem el millor per a ella
Després de patir un accident de cotxe, la Geni, una dona de 38 anys, intenta reprendre la seva vida anterior i tornar a encaixar en el que havia estat el seu món amb l'ajuda de la seva família.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.20
Res és impossible
Marràqueix
L'Antonio marxa d'Europa per visitar l'enigmàtica ciutat de Marràqueix, una ciutat on cada carrer i cada persona té una història extraordinària a explicar. La màgia hi flueix d'anada i de tornada, perquè a Marràqueix res és el que sembla, però tot és possible. A més, l'Antonio vol sorprendre Ricky Rubio.
Altres
Durada: 30'
19.50
Enganxats
Aquesta setmana, a banda dels col·laboradors habituals, Boris Ruiz, Anna Barrachina, Sara Espígul, Clàudia Costas i David Balaguer, visiten el plató Georgina Amorós i Àlex Maruny, l'Àlex i el Dídac de Benvinguts a la família, i Sílvia Bel, la Marta de Com si fos ahir.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Fora de tot: els sensellar
Reportatge on s'analitza com Finlàndia ha aconseguit ser l'únic país d'Europa que ha reduït la xifra de persones sense llar mentre que a tota Europa ha pujat de manera alarmant. Barcelona, a nivell espanyol, és la ciutat que té més persones dormint al carrer.
Altres
Durada: 40'
22.35
De bon humor
Altres maneres de fer humor
Riure, a part de per passar una bona estona, té moltes altres utilitats. En aquest capítol es mostra com fan servir l'humor els publicistes, els músics i els dibuixants satírics. Per fer-ho, el programa parla amb el publicista Lluís Bassat, amb el músic, DJ i compositor Ivan Lagarto i amb Óscar Nebreda i José Luís Martín, dos mestres de l'humor gràfic.
Documentals
Durada: 60'
23.35
El divan
L'actor i director teatral Lluís Homar mostra, amb la gran honestedat que el caracteritza, la seva fragilitat com a ésser humà. Riu quan recorda la rivalitat que mantenia damunt de l'escenari amb l'actriu Anna Lizaran i les seves trobades amoroses en la vida real, i també plora quan explica la por que li ha provocat tota la vida viure pendent de ser acceptat i d'arribar a ser el millor.
Altres
Durada: 55'
00.30
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
01.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.00
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Shu-Shu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 30'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'