Franja La 2

Diumenge, 25 març de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 80'
07.20
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
07.50
Los conciertos de La 2
ORTVE Gala de Tenores (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.40
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.10
Shalom
De la luz al secreto
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
Día Mundial de la Convivencia de la ONU
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.40
Buenas noticias TV
Cine y fe 2018
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.55
El día del Señor
Domingo de Ramos
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 125'
12.00
Pueblo de Dios
Siria: la vida en el infierno
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 45'
12.45
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.15
RTVE responde
El defensor de l'espectador obre una finestra a l'emissió per respondre els dubtes i queixes dels espectadors.
Informatius
Durada: 35'
13.50
Cielos abiertos
Portugal
Portugal va ser al segle XV i XVI la primera nació que es va estendre per tots els continents habitats. Avui Portugal emergeix del seu passat i fixa la vista en el seu futur al mateix temps que es bolca en la gestió del seu ric patrimoni natural i històric.
Documentals
Durada: 55'
14.45
Ruta Vía de la Plata
Artúrica Augusta
El capítol s'obre amb imatges aèries de la Verge del Camí, un lloc emblemàtic en aquesta zona del Camí de Santiago. Des d'allà inicia un recorregut variat.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Territorios del monzón: Extraños supervivientes, Territorios del monzón: La poblacion del monzón i El reino del desierto de Namibia
Documentals
Durada: 150'
18.50
Turismo rural en el mundo
Isla de Rügen
Rügen és una de les illes més significatives d'Alemanya. Aquesta àrea, de tot just 1.000 km quadrats, inclou dos parcs nacionals, una reserva de la biosfera i 10 petites illes.
Documentals
Durada: 40'
19.30
El documental de La 2
Inclou Zamora: vivir la pasión
Documentals
Durada: 70'
20.40
Las rutas Capone
La Vera y el Casar
La immensitat dels Barruecos i el Museu Vostell reben el Roberto a Malpartida de Càceres.
Altres
Durada: 55'
21.35
¡Cómo nos reímos!
Humor en blanco y negro
Còmics com Gila, Cassen, Tip i Coll, Kiko, els Hermanos Calatrava o Lina Morgan són els protagonistes d'aquest programa. Encara que al material en blanc i negre se li nota el pas dels anys, aquests documents mantenen la seva màgia, i sorprenen amb un humor lliure i fins i tot surrealista.
Altres
Durada: 60'
22.35
Versión española: Silencio en la nieve
Any 1943. En plena Segona Guerra Mundial, un assassí en sèrie apareix dins de la Divisió Blava, cos de soldats espanyols voluntaris que van combatre al front rus al costat de les tropes alemanyes. Després de la troballa del cadàver d'un soldat espanyol que ha estat degollat, s'obre una investigació de la qual s'encarrega el soldat Arturo Andrade.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.05
Vera
En Harbour Street
La Jessi, la filla del Joe, descobreix una dona gran morta al tren. Ha estat assassinada amb una arma blanca. La Vera visita la ciutat on vivia l'anciana Margaret al costat d'una família de músics. Tots ells parlen de la Margaret com una persona bondadosa, ja que treballa voluntàriament en un alberg de dones.
Sèries
Durada: 90'
02.35
Patrones de evidencia: el éxodo (I)
El cineasta Mahoney s'enfronta a una crisi de fe quan es pregunta si el que explica la Bíblia és una història verídica o és més aviat un enfilall de llegendes protagonitzades per un poble devot. Després de més de 10 anys d'investigació ha trobat un patró d'evidència sorprenent que coincideix amb el relat bíblic.
Documentals
Durada: 55'
03.30
Conflicto
Pete Muller, Nicole Tung, Joao Silva, Donna Ferrato, Robin Hammond i Eros Hoagland són alguns dels millors fotògrafs de conflictes del món. En aquest documental s'explica com capturen les seves imatges més impactants, i porten l'espectador al darrere de la càmera i dins de les seves vides.
Documentals
Durada: 55'
04.25
Pel·lícula: American Jesus
Documental que explora els paisatges més estranys del cristianisme radical nord-americà. Als Estats Units el cristianisme pren formes d'allò més diverses, la qual cosa dona lloc a una visió polièdrica de la fe.
Pel·lícules
Durada: 55'
05.20
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 40'