Franja TV3

Dilluns, 18 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Lucía Martín, diputada d'En Comú Podem al Congrés, per saber quina serà l'actitud de la seva formació respecte al govern de Pedro Sánchez, i també per comentar l'actualitat política catalana. S'incorpora a la tertúlia posterior Txell Bonet, esposa de Jordi Cuixart, empresonat a Soto del Real, un cop celebrades les eleccions a la presidència d'Òmnium. I en plenes negociacions pel futur dels treballadors dels grans escorxadors, s'entrevista Josep Collado, secretari general de la Federació Empresarial d'Indústries Càrniques.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Carbassó a la llauna
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
L'Andreu vol que l'Helena es faci enrere de la seva decisió d'apartar la Joana dels nens, però ella encara pren una mesura més dràstica. La Gemma, per la seva banda, se sent cada cop més ofegada per Pau Torres. Mentrestant, l'Anna ha tornat de París i el Jordi li confessa que no assumeix que el seu matrimoni amb la Sílvia s'hagi acabat. Paral·lelament, la convivència entre la Sílvia i la Gemma no és fàcil per culpa del moment que estan passant totes dues. Així que la Sílvia ha de marxar del pis, però no sap on anar.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Matriculats
Al llarg dels capítols anteriors s'ha comprovat que tots els alumnes volen aprovar i deslliurar-se per sempre del professor. Però encara no s'ha vist què passa la primera vegada que s'enfronten tots sols amb el volant. Avui es descobreix amb la Míriam, que per fi és lliure d'anar a comprar amb cotxe, i amb la seva mare de copilot. Paral·lelament, a l'Aretha La Galleta se li acosta la data de l'examen i li agafen tots els mals. A diferència del Felipe, un alumne del Lolo que col·lecciona carnets de conduir. També s'ensenya com són els exàmens de moto i es veu com interpreta el paper d'alumne l'actor Sergi Cervera, l'Albert Rivera del Polònia.
Altres
Durada: 60'
23.05
Al cotxe
En aquest programa, s'asseuen al cotxe el músic islandès Halldor Mar, que es desplaça a TV3; l'humorista Peyu, que va a Catalunya Ràdio, i l'actriu Sílvia Munt, que es dirigeix al Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Altres
Durada: 55'
00.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 105'
01.45
Gran reserva
Xou. Malalts de tele: Angel Pavlovsky
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 75'
03.00
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'