Franja La 2

Dilluns, 18 juny de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Fernando Aramburu
El programa compta amb Fernando Aramburu, que parla del seu llibre Autorretrato sin mí, on reflexiona sobre diverses qüestions universals. A més, l'espai celebra els 45 anys del còmic Superlópez, comprova com ha anat l'adaptació cinematogràfica del mal de Marguerite Dures i Benjamín Prado recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Instinto letal
Nacidos para correr
El programa intenta explicar què és l'instint i com s'aprèn. Analitza si els animals senten emocions, com l'amor o el dolor, i es pregunta què els impulsa mentre lluiten per menjar, caçar, criar famílies i sobreviure.
Documentals
Durada: 65'
09.00
El escarabajo verde
El árbol de mi calle
El reportatge mostra un nou model de gestió per als arbres de Barcelona, una de les ciutats mediterrànies amb més arbrat a la via pública. El consistori implementa un model de gestió, a 20 anys vista, per adaptar-se al canvi climàtic, combatre la contaminació i incrementar la biodiversitat.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Fabricando Made in Spain
Programa que s'endinsa en les empreses més importants d'Espanya de la mà de tres reporters. La seva missió: mostrar d'una manera senzilla, directa i, sobretot, divertida com es creen els objectes més comuns i els més insòlits.
Altres
Durada: 55'
11.50
Documenta2
Inclou Mi cerebro me obligó
Documentals
Durada: 50'
12.40
Mañanas de cine: Los cinco de la venganza
Les dues branques d'una mateixa família s'enemisten, i els uns expulsen els altres, matant, a més, el cap de família. Un temps més tard, cinc amics de l'assassinat van a venjar-lo i a restituir les terres a la seva gent.
Pel·lícules
Durada: 100'
14.20
La felicidad está en el plato
México
Pilar Cabrera és una de les grans xefs que ha ajudat a redescobrir la cuina de Mèxic.
Documentals
Durada: 25'
14.45
La cerveza alemana. Una historia de éxito
El príncep Luitpold de Baviera, membre de la casa reial de Wittelsbach, elabora una de les millors cerveses de Baviera. Va ser un dels seus avantpassats qui va introduir el 1516 la Llei de puresa de Baviera, la primera llei que va definir clarament el que calia entendre per cervesa.
Documentals
Durada: 55'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Masái Mara, la gran cacería i Secretos de la vida salvaje: Secretos de los grandes espacios abiertos: Planes, sabanes i tundres són escenari de les concentracions més extraordinàries d'animals salvatges. Les possibilitats de sobreviure són escasses, ja que no hi ha on amagar-se. Només el grup pot oferir protecció i les batalles entre predadors i preses són contínues.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Dígitos: Conexión con el futuro: El primer episodi explica els avatars del naixement d'Internet el 1969, del de diversos llocs web, de les campanyes virals com la de solidaritat amb l'ELA, dels jocs en línia, de la censura global o del ciberassetjament.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Las recetas de Julie
El macizo de los Beauges
La Julie viatja a Bauges, prop del llac d'Annecy, Le Bourget Chartreuse.
Altres
Durada: 50'
20.00
Fabricando Made in Spain
Es mostra el minuciós procés de fabricació del xampinyó en conserva, d'una pala de pàdel i dels lloms de tonyina.
Altres
Durada: 55'
20.55
Edison (I)
Biografia de Thomas Alva Edison, l'home que, gràcies a la seva curiositat, ambició i inventiva va canviar la vida de la humanitat. Autodidacte, inventor de la llum incandescent, de l'enregistrament del so i impulsor de la indústria cinematogràfica, el món no seria el mateix sense els seus invents.
Documentals
Durada: 55'
21.50
Historia de nuestro cine: Once pares de botas
L'Ignacio, un jugador de futbol professional, té problemes sentimentals i laborals. La xicota està a punt de deixar-lo perquè ell està sent assetjat per una admiradora. Alhora, el jugador descobreix que dos dels seus companys s'han deixat subornar per un altre equip.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.35
Premios Max
Emissió de la gala de lliurament de la XXI edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, des de l'espai cultural Cartuja Center CITE de Sevilla. A més de les 19 candidatures a concurs es concedeixen tres premis especials: Premi Max d'Honor, el Max Aficionat o de Caràcter Social, i, per primera vegada, el Premi Max Especial del Públic.
Altres
Durada: 155'
02.10
Conciertos de Radio 3
Mala Reputación. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.40
La memoria del arpón
Història d'una tradició ancestral, la pesca de balenes a Espanya. Des dels arponers bascos del segle XVI, que van marxar a pescar bacallà cap a les gelades aigües de Terranova, al Canadà, i van trobar balenes, fins als baleners del segle XX a Galícia, quan la necessitat de proteïna de la població va fer renéixer aquesta indústria que sempre va donar beneficis amb poc esforç econòmic.
Documentals
Durada: 60'
03.40
Fabricando Made in Spain
Es revelen totes les curiositats sobre com es fabriquen els purés infantils, els ascensors i les botes.
Altres
Durada: 55'
04.35
Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo
Royal Mansour, Marruecos
El Giles i la Monica arriben a Royal Mansour, un dels hotels més discrets del món, amagat al cor de l'antiga Medina de Marràqueix.
Documentals
Durada: 55'
05.30
Madrugadas de La 2
Altres
Durada: 30'