Franja TV3

Divendres, 22 juny de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Inés Arrimadas, presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, el dia que s'inauguren els Jocs Mediterranis amb la incertesa de què farà Quim Torra davant de la visita del rei. A la tertúlia, hi intervenen Jordi Cabré, Rafa Nadal i Isabel Vallet, amb la incorporació de Montse Venturós, alcaldessa de Berga, condemnada a 6 mesos d'inhabilitació per un delicte de desobediència, i d'Albert González Jiménez, advocat i professor de Dret Processal i Penal de la UOC, un cop s'ha anunciat la llibertat provisional dels membres de La Manada.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Brioix de trufa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Joana explica al Manel, el seu net, que l'Helena i el Vicenç se'n van a Mèxic. El noi s'ho agafa molt malament i explota de la pitjor manera possible. Per la seva banda, l'Armando s'acomiada definitivament d'Adalisa, i deixa la Paula, la seva neboda, al càrrec de l'empresa. El Quim no vol ser una molèstia per a ella. La Sílvia, mentrestant, ja està instal·lada al terreny del Jordi, amb l'Eloi, el seu fill. Ella i la Gemma encara no s'han dit l'última paraula, i la Gemma és tossuda. A més, el Litus i l'Ismael comencen a fer-se presents a la vida de l'Andreu, d'amagat de la Marta.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 195'
20.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
20.55
Inaguració dels Jocs Mediterranis
Emissió de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Mediterranis, que se celebren a Tarragona del 22 de juny a l'1 de juliol. Tenen lloc en 16 municipis del seu territori i en formen part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representants internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors. Des del Nou Estadi de Tarragona.
Altres
Durada: 125'
23.00
La gran pel·lícula: 2 Guns
Durant 12 mesos, Robert Bobby, un agent antidroga, i l'oficial d'Intel·ligència de la Marina Michael Stig Stigman es converteixen a contracor en companys inseparables. Són agents infiltrats en una banda de narcotraficants i tots dos desconfien l'un de l'altre tant com dels delinqüents que intenten aturar.
Pel·lícules
Durada: 125'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Gran reserva
Música: Oh! Bongònia
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 40'
03.15
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.15
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.15
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 45'