Franja La 2

Divendres, 22 juny de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Diario de un nómada
La ciudad joya de Khiva
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Barcos extremos
El Ártico
Els vaixells més fascinants i extrems del planeta apareixen en aquesta sèrie documental.
Documentals
Durada: 60'
09.00
El señor de los bosques
La Fraga de Catasós
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
Fabricando Made in Spain
Programa que s'endinsa en les empreses més importants d'Espanya de la mà de tres reporters. La seva missió: mostrar d'una manera senzilla, directa i, sobretot, divertida com es creen els objectes més comuns i els més insòlits.
Altres
Durada: 55'
11.50
Ruta Vía de la Plata
La Ribera y el océano
Sèrie documental de 14 episodis sobre aquesta important via de comunicació que s'utilitzava ja fa 3.000 anys, la Via de la Plata.
Documentals
Durada: 50'
12.40
Mañanas de cine: Cimarrón: La búsqueda
El mariscal Crown és ferit durant un intent fallit d'alliberar un home arrestat per assassinat. Llavors la Dulcey i alguns habitants de Cimarrón comencen a buscar-lo.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.15
La felicidad está en el plato
California
Xefs del País Basc, Benín, la Xina, Califòrnia i Tasmània. Tots ells fan un homenatge a l'alimentació, però també a la flora i la fauna dels seus territoris i els seus conciutadans. El més important és respectar els productes de cada localitat.
Documentals
Durada: 25'
14.40
Un país mágico
Álava
Avui és el torn d'Àlaba. L'equip s'endinsa en el temple d'un escriptor, Álvaro Arbina.
Altres
Durada: 60'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo: Fogo Island Inn, Terranova, Canadá, Barcos extremos: El Amazonas i En busca de esplendores secretos: Los orígenes de Guadalupe: Guadalupe és una terra de mestissatge de cultures que encara conserva la traça i el record dels primers amerindis, però també dels esclaus negres.
Documentals
Durada: 135'
18.45
El escarabajo verde
El Bierzo, un frágil paraíso
Reportatge que exposa la voluntat de la gent de Bierzo per recuperar la seva riquesa natural. Per fer-ho, el periodista i ecologista Valentín Carrera guia els espectadors en un recorregut ambiental per la castigada comarca lleonesa del Bierzo.
Altres
Durada: 25'
19.10
Tribus viajeras
Maspalomas, gay-friendly
La Francine ha visitat l'illa de Gran Canària durant el Winter Pride, que se celebra al novembre. L'esdeveniment va més enllà de la festa. Els carrers de Maspalomas es tornen multicolors per rebre milers de turistes que van a la trobada amb un missatge reivindicatiu com a teló de fons.
Altres
Durada: 55'
20.05
Fabricando Made in Spain
Es mostra que els cascos no estan pintats directament, sinó que la seva decoració són adhesius, o que una cosa tan artesanal com el sushi avui en dia es pot elaborar a tota velocitat i sense perdre gens de qualitat.
Altres
Durada: 60'
21.05
Historia de nuestro cine: El prado de las estrella
L'Alfonso està jubilat i encara viu a la casa on va passar la infància. Sovint visita la Nanda, una dona gran que va ser veïna seva i una cosa semblant a la seva mare quan es va quedar orfe. En una d'aquestes ocasions, es creua amb el Martín, un jove aspirant a ciclista. L'Alfonso llavors projecta els seus somnis en ell i fa tots els possibles per convertir-se en professional.
Pel·lícules
Durada: 190'
00.15
Primavera Sound
Concierto The National. Emissió del concert de The National al Primavera Sound 2018, la cita musical més important de Barcelona.
Altres
Durada: 80'
01.35
Pel·lícula: El reino del anillo
El jove ferrer Sigfrido no sap que és l'hereu d'un regne envaït i es fa popular entre la seva gent per acabar amb el seu major enemic, el drac Fafnir. No obstant això, el jove ignora la maledicció que pesa sobre la recompensa, un enorme tresor, que ara posa en perill el seu amor per la bella Brunilda, una reina guerrera escandinava.
Pel·lícules
Durada: 165'
04.20
Jackie Kennedy, la lucha por los derechos civiles
Jackie Kennedy és coneguda com la dona del que va ser president dels Estats Units, però pocs coneixen la seva faceta de lluitadora incondicional pels drets civils dels negres nord-americans.
Documentals
Durada: 55'
05.15
Documenta2
Inclou Los herederos de Stradivarius
Documentals
Durada: 45'