Franja TV3

Divendres, 20 juliol de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Ricky Rubio, jugador de bàsquet, després de la seva millor temporada a l'NBA amb els Utah Jazz i també d'haver presentat una fundació centrada en la lluita contra el càncer. Intervenen en la tertúlia Ricard Fernández Déu, Carles Fernández, Gemma Ubasart i Laia Altarriba, amb la incorporació de Gonzalo Boye, advocat de Meritxell Serret i Toni Comín, després que el Tribunal Suprem hagi decidit retirar l'euroordre contra Carles Puigdemont, Marta Rovira i diversos exconsellers, i amb la intervenció del periodista Jesús Maraña des de Madrid.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs amb llobregant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Miquel se'n va un dia a Madrid per feina. Serà fora justament la nit del comiat de soltera de la Noe. Tots dos es demanen que vagin amb compte, però hi ha secrets. Paral·lelament, el Quim i la Marta aconsegueixen atabalar l'Armando fins al punt de creure que s'ha de jubilar. Però llavors ell queda amb l'Adela i aquesta li diu que no es jubili. Per la seva banda, l'Andreu esbronca la Joana per haver enviat el vídeo al Vicenç. I després, al vespre, arriba tard al pis de la Marta per no haver d'estar amb ella. Però llavors rep una trucada de la seva mare. És a l'hospital. Li han entrat a robar i l'han atacat.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa fa un repàs dels millors moments de la selecció francesa, nova campiona del món, i es descobreix la versió que Will Smith va fer just abans del partit entre França i Croàcia. El Neymar challenge s'ha convertit en una nova moda gràcies als espectadors del programa. A més, es poden veure les primeres imatges de Cristiano Ronaldo com a nou jugador de la Juventus.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: El nostre últim estiu a Escòci
El Doug i l'Abi són dos pares normals amb tres fills encantadors però molt excèntrics. Després de separar-se, han de viatjar amb els nens de Londres a Escòcia per celebrar l'aniversari de l'avi, malalt. Per no disgustar-lo, la família decideix simular que tot és harmonia. El que semblava que serien unes vacances de reconciliació aviat es converteix en un camp de mines social amb baralles, malentesos i egos masegats.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.25
Pel·lícula: El solter
El Jimmie, un solter atractiu, decideix proposar matrimoni a la xicota quan s'adona que tots els seus amics estan casats. Però ella li diu que no. El mateix dia, el jove s'assabenta que té 24 hores per trobar dona si vol cobrar l'herència del seu avi.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.05
Gran reserva
Còmics: Militars
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.30
Ritmes a l'aula
Elio. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.00
Cava de blues
Exili a Elba. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.45
Fusió i swing a l'estudi
Gerard Nieto Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.30
Jazz a l'estudi
Alba Guerrero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.30
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 20'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'