Franja 8tv

Divendres, 20 juliol de 2018
06.00
8 de 8
Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.58
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 164'
09.42
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
12.53
Invasión jurásica
Un grup d'estranys arriben a través d'una anomalia i són seguits per mortals raptors arboris. El Matt promet ajudar una de les estranyes, l'Emily.
Sèries
Durada: 56'
13.49
Invasión jurásica
Una bandada de dinosaures accedeix, per una anomalia, a un col·legi de secundària, on uns adolescents hi queden atrapats. D'altra banda, l'Abby intenta salvar la vida dels animals que romanen en captivitat a l'ARC i que Phillip Burton vol sacrificar. I l'Emily és segrestada per l'altre estrany, l'Ethan.
Sèries
Durada: 55'
14.44
Arusummer
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 146'
17.10
Crimen en el paraíso
Una jove motxillera és trobada morta d'una ferida de bala al bany de la seva habitació d'hostal. Sembla un suïcidi, però el Humphrey no entén per què algú portaria una bossa per rentar a una habitació on planegés suïcidar-se.
Sèries
Durada: 59'
18.09
Crimen en el paraíso
La mort d'un científic al costat d'un volcà actiu acaba sent un cas molt difícil per al Humphrey i el seu equip, ja que tot sembla indicar que ha estat una mort per causes naturals.
Sèries
Durada: 61'
19.10
Allo, allo
Per reemplaçar la Maria, la Michelle proposa Mimi Labonq, que és molt petita però molt tenaç i promet ser la guardaespatlles del René. També és una fanàtica i el René ha d'evitar que enverini el Flick. Roger Leclerc, per la seva banda, porta una ràdio nova al cafè, coincidint amb l'arribada del reemplaçament del Geering, el capità italià Bertorelli.
Sèries
Durada: 35'
19.45
8 al dia
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions més lúdiques.
Altres
Durada: 75'
21.00
La nit a 8tv
Espai informatiu que repassa les claus del dia mitjançant entrevistes i debats.
Altres
Durada: 105'
22.45
Wallander
La pista falsa
Una adolescent és vista vagant sola en un camp. Truquen a l'inspector Kurt Wallander perquè ho investigui i, davant d'ell, la noia es mulla amb gasolina i s'immola. A aquest cas el segueixen tres assassinats comesos sense motiu aparent. Un exministre de Justícia, un criminal de poca categoria i un seductor ric. Tots han estat brutalment assassinats i els seus cuirs cabelluts han desaparegut de manera inexplicable. El Wallander i el seu equip han de descobrir què uneix tots aquests casos.
Sèries
Durada: 108'
00.33
La nit a 8tv
Espai informatiu que repassa les claus del dia mitjançant entrevistes i debats.
Altres
Durada: 100'
02.13
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 227'