Franja TV3

Dilluns, 23 juliol de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Meritxell Batet, ministra de Política Territorial i Funció Pública, quan es debat sobre els mecanismes de relació bilateral Estat-Generalitat. I també es conversa amb Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT, per valorar el resultat de la primera assemblea d'aquesta formació. José Manuel García-Margallo, exministre d'Afers Exteriors i diputat del PP, comenta més tard el congrés extraordinari del PP, del qual ha de sortir el successor de Mariano Rajoy en el lideratge del partit.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cuixa de crestó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Andreu vol acabar bé amb la Marta. No obstant això, ella està furiosa i no cedeix, el fa fora de casa sense cap tipus de mirament. Al jove no li queda una altra que tornar al seu pis, on ara viu el seu pare. L'Andreu parla amb ell i li demana que se'n vagi de casa. Després d'un dia desastrós, l'home busca consol en l'Eva, qui li fa entendre que les reaccions de la seva família són totalment normals. Mentrestant, l'Andreu va a recollir les seves coses del pis de la Marta i acaba dient-li tot el que no li agrada d'ella. Però no són els únics amb problemes, ja que el Miquel comença a estar cansat de la gelosia de la Noe i reconeix davant del Santi que, si la Noe no hagués reaparegut en la seva vida, seguiria amb la Laia.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Matriculats
En aquest episodi, l'actriu Candela Antón fa pràctiques de cotxe, i arriba l'hora de tres exàmens molt esperats: el del Josep Maria, que ja ha fet més de 150 pràctiques, el de la Miri i el de la Sofia, que no va tenir sort en la seva primera experiència.
Altres
Durada: 60'
23.05
Al cotxe
Els convidats d'aquesta setmana són l'actriu Àurea Márquez i el cantautor Quimi Portet. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 50'
23.55
Al cotxe
Pugen al cotxe amb Eloi Vila la cineasta Carla Simón, el cantautor Jorge Drexler i l'actor Queco Novell.
Altres
Durada: 60'
00.55
Gran reserva
Xou: Carmen Sevilla
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 90'
02.25
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
02.55
Cava de blues
Big Dani Pérez Orgànic Trio. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 48'
03.43
Fusió i swing a l'estudi
Barcelona Swing Serenaders. Barcelona Swing Serenaders són quatre músics que toquen junts des de 1999 i que practiquen el swing i el primer jazz de New Orleans. El bon ambient que es creava entre ells i el públic va dur-los a constituir-se com a formació estable l'any 2000. Des d'aleshores no han parat de tocar en locals com, des d'obscures caves de jazz, al Palau de la Música. Oriol Romaní al clarinet, Oscar Font, al trombó i la veu, Albert Romaní, a la guitarra, i Queralt Camps, al contrabaix.
Altres
Durada: 45'
04.28
Jazz a l'estudi
Joan Monné Trio. La trajectòria del pianista Joan Monné és àmplia i plena de fites internacionals tant pròpies com acompanyant a grans solistes. En aquest format de trio acompanyat pels excel.lents músics Marko Lohikari al contrabaix i David Xirgu a la batería, presenta un repertori de nova creació, mostrant la seva versatilitat en un àmpli espectre d'estils.
Altres
Durada: 60'
05.28
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 17'
05.45
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 15'