Franja 8tv

Dilluns, 23 juliol de 2018
06.00
8 de 8
Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 165'
09.47
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
12.57
Invasión jurásica
S'obren un parell d'anomalies en una antiga presó, cosa que provoca que un dinosaure ataqui un turista. Quan l'equip hi va per bloquejar-les, descobreixen que Danny Quinn ha tornat per buscar l'animal. Mentrestant, l'Ethan ha rastrejat l'anomalia i pretén fugir del present. I el Connor investiga el comportament estrany d'aquesta anomalia i fa un descobriment terrible.
Sèries
Durada: 57'
13.54
Invasión jurásica
Una criatura que viu sota terra desencadena el pànic a la ciutat, situació que porta l'equip a seguir els seus moviments per intentar capturar-la.
Sèries
Durada: 52'
14.46
Arusummer
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 141'
17.07
Crimen en el paraíso
La Florence es veu emocionalment implicada en el cas d'un jove estudiant de literatura que ha estat trobat mort al peu d'un penya-segat.
Sèries
Durada: 59'
18.06
Crimen en el paraíso
El cap de setmana romàntic del Humphrey i la Martha a l'Hotel Cecile es veu interromput per l'assassinat del propietari de l'hotel la primera nit d'estada.
Sèries
Durada: 60'
19.06
Pel·lícula: Cañones para Córdoba
El Córdoba, un bandoler, es dedica a actuar pel seu compte posant en nombroses dificultats l'exèrcit dels Estats Units. El general Pershing, cansat dels atacs que pateixen, envia un destacament per capturar-lo, cosa que l'obliga a refugiar-se a les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.51
Allo, allo
La monja voladora
El Flick sospita que Von Strohm i el general formen part d'un complot per matar Hitler i amaga un micròfon a l'oficina del general. No obstant això, l'únic que descobreix és que els alemanys intenten desfer-se del Bertorelli.
Sèries
Durada: 23'
21.14
Ladrón de guante blanco
Piloto
Després de passar tres anys a la presó i aconseguir escapar per buscar al seu amor, la Kate, l'estafador i lladre Neal Caffrey és capturat per l'agent de l'FBI Peter Burke. El Neal negocia amb l'agent una donació per resoldre casos d'estafa i robatoris d'art a canvi de la seva llibertat.
Sèries
Durada: 68'
22.22
Ladrón de guante blanco
Hilos
Nova York està vivint la bulliciosa Setmana de la Moda i la ciutat s'ha omplert de models i grans festes. Peter Burke i Neal Caffrey s'infiltren en el negoci celebrant una festa i intenten prevenir un crim a nivell internacional.
Sèries
Durada: 50'
23.12
Brigada Antivicio
Un home jove és brutalment apallissat a Citadel Park.
Sèries
Durada: 54'
00.06
Brigada Antivicio
L'estrella del porno Natasha Belanov denuncia que ha estat contagiada amb el VIH durant l'enregistrament d'una pel·lícula.
Sèries
Durada: 53'
00.59
Pel·lícula: Cerco a la libertad
En convertir en un testimoni clau en un procés contra la màfia, el gàngster Sal Veronica es veu obligat a acollir-se al programa de protecció de testimonis de l'FBI, que busca una nova identitat per a ell i la seva família en una altra ciutat. Però les coses es complicaran.
Pel·lícules
Durada: 98'
02.37
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 90'