Franja TV3

Dimecres, 25 juliol de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Miquel Buch, conseller d'Interior, després que el president de la Generalitat hagi urgit la delegada del govern espanyol a Catalunya a convocar la Junta de Seguretat. A la tertúlia hi intervenen Antonio Baños, Joan B. Culla i Neus Tomàs, amb la incorporació de Dan Miró, expert en dret aeronàutic, per resoldre dubtes sobre drets dels passatgers i possibles reclamacions a les aerolínies. El programa també segueix atentament la roda de premsa convocada per Carles Puigdemont a Berlín, i s'entrevista tres fills de polítics empresonats per l'1 d'octubre, Oriol Sànchez, Laura Turull i Marta Turull, alguns dels testimonis que apareixen al llibre Abans ningú deia t'estimo.
Altres
Durada: 180'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Allipebre d'anguila
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Jordi, que sempre s'ofega en un got d'aigua, està preocupat per no poder-se endur la seva col·lecció de vinils a Londres. Se sent aclaparat i s'adona que no vol canviar de vida. La Sílvia, decebuda, no vol seguir com abans i talla definitivament amb ell. Per la seva banda, el Vicenç ha d'acceptar que l'Andreu i el Manel no vulguin cap tipus de relació amb ell. El seu fill li deixa ben clar que necessita temps per assimilar tot el que ha passat. La Joana rep una trucada inesperada: el Vicenç vol parlar amb ella.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Alguna pregunta més?
S'assisteix a un moment històric. I és que, 11 anys després, Eloi Vila i l'Evaristo es retroben, i se sap tot sobre la història de les magdalenes i del GPS. D'altra banda, el programa s'acomiada del Peyu amb les preses falses d'Els catalans fan coses, es viuen més aventures del CDR de Rivendell i s'emeten més imatges de Roncero. Finalment, l'espai marxa de vacances tot ballant. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 37'
22.42
Joc de cartes
El millor de la temporada
L'espai acaba la temporada amb un repàs dels millors moments del programa durant aquesta edició. A més, es comparteixen amb els espectadors les preses falses i les millors imatges del que no es veu mentre es roda el programa.
Altres
Durada: 73'
23.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 60'
00.55
Partit amistós
Des del City Stadium.
Esports
Durada: 130'
03.05
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.35
Cava de blues
A-Phonics. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.20
Fusió i swing a l'estudi
Valentí Moya Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.05
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'