Franja La 1

Dimecres, 25 juliol de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 210'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 30'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Empanada de zorza y filloas de queso y lacón
Avui els Torres fan un homenatge a Galícia amb una empanada de zorza feta a base de carn de porc picada i especiada, molt apreciada pels amants del picant. De segon preparen unes filloas elaborades amb formatge i lacón. A més, fan un repàs gastronòmic dels formatges gallecs.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Emissió de la dissetena etapa, de 65 km. Amb un recorregut de només 65 quilòmetres, el perfil d'aquesta esperada etapa inclou dos ports de primera categoria. A més, els corredors es passaran més de 38 quilòmetres en ascensions que comencen tot just començar l'etapa. Descens de Peyragudes i de seguida la pujada a un altre de primera, el Col de val Louron Azet, amb 7,4 quilòmetres de pujada en un 8,3% de desnivell mitjà. Finalment, la rematada és la pujada al Col du Portet, una ascensió duríssima amb 16 quilòmetres en un 8,7% de mitjana.
Esports
Durada: 90'
17.35
Servir y proteger
El Sergio comença a dissenyar el blanqueig de capitals per al Somoza. Mentrestant, i després d'una humiliant conversa amb el Tano, el Julio decideix anar-se'n a Miami. El Jesús, per la seva banda, rep un missatge anònim que es refereix a ell com a Chispas.
Sèries
Durada: 55'
18.30
Acacias 38
El Diego i la Blanca decideixen actuar amb normalitat mentre tracen un pla amb el suport del Riera. Mentrestant, els criats volen apuntar-se a la Tarda de parelles de La Deliciosa que ha organitzat la Flora per tal que el Peña es decideixi a declarar-li el seu amor. La Casilda, per la seva banda, vol ser jurat. Paral·lelament, la Lucía es mostra interessada pel Samuel, però ell es comporta de manera esquerpa. La Celia, per la seva banda, indaga en la relació de la seva cosina amb el Samuel i vol saber d'on ve l'assignació que li ha estat adjudicada a la jove. Finalment, el Javier inicia les seves classes amb l'Arturo i, quan es queda sol, aprofita per tafanejar. I el doctor Estévez dona la bona notícia de la recuperació del Moisés.
Sèries
Durada: 55'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Los llenapistas (I)
Primera part d'un viatge musical pels grans grans temes musicals que han omplert les pistes de ball. Els Jackson Five, Kool an the Gang, Tavares, Enigma, Grace Jones, Pet Shop Boys, Gibson Bothers, Carlinhos Brawn o Santana. Per no parar de ballar.
Altres
Durada: 35'
22.40
La otra mirada
Alma máter
El final de curs s'acosta i les professores es reuneixen en un últim claustre. La Manuela està preocupada, ja que molts pares han decidit treure les seves filles de l'acadèmia i amb prou feines hi ha inscripcions per a l'any que ve. L'acadèmia afronta una greu crisi econòmica. Mentrestant, la Flavia s'entristeix en saber que no hi tornarà. D'altra banda, la Luisa es planteja fer un canvi radical de vida i l'Ángela s'acomiada de la Paula per poder seguir amb els seus fills. (Últim episodi de la temporada.)
Sèries
Durada: 70'
23.50
Pel·lícula: Conociendo a Jane Austen
Sis californians d'un club literari s'uneixen per discutir les novel·les de Jane Austen. Durant els sis mesos següents els seus matrimonis es posen a prova.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.30
Pel·lícula: El inspector gourmet
Henry Roth és un antic xef que viu a San Francisco i que ara es dedica a assessorar empreses culinàries que valoren la seva capacitat per a l'observació i la resolució de problemes. Després d'assistir a un sopar en què un dels comensals és assassinat, la policia recorre als seus serveis.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'