Franja TV3

Dilluns, 15 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista Joan Mena, portaveu de Catalunya en Comú. Se li pregunta per l'acord de pressupostos entre Podem i el PSOE, i per la política de pactes a Catalunya. Més tard, en l'aniversari de l'afusellament de Companys, es parla de memòria col·lectiva amb l'historiador Ricard Vinyes. El plató també rep Eduard Farelo, que assumeix totes les veus de l'obra Una Ilíada, que s'ha estrenat al festival Temporada Alta. El programa tanca l'edició parlant d'esports, i s'entrevista Luis Martín i Pol Ballús, autors del llibre Cuaderno de Manchester, sobre Guardiola. També en aquest apartat, es parla amb l'exnedadora Andrea Fuentes, nova seleccionadora de l'equip dels EUA de natació artística.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Tàrtar de tomàquet
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
A l'institut, la Júlia pateix l'assetjament dels companys per culpa del conflicte entre la seva mare, l'Eva, i el Valentí, el seu tutor. Aquest li ofereix la seva ajuda. Una ajuda interessada, esclar. L'Eva va amagar a la seva filla que s'havia embolicat amb el Valentí i això se li pot girar en contra. Paral·lelament, el Marc continua enfadat amb la Cati, i el Quim decideix intervenir-hi subornant el seu fill. La Paula, per la seva banda, mira de fer el cor fort i es presenta a treballar a Adalisa.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Si no t'hagués conegut
Si no l'hagués conegut
L'Eduard, un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat. Una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta el colpeix brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics no poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa fa que recuperi de mica en mica les ganes de viure. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 55'
23.10
Al cotxe
Els protagonistes d'aquesta setmana són tres grans professionals que han triomfat en el món de la cultura i la comunicació: el periodista Toni Clapés, l'escriptor Sergi Pàmies i el músic Joan Miquel Oliver.
Altres
Durada: 60'
00.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
01.50
Gran reserva
Xou. Malalts de tele: Lluís Llach
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 75'
03.05
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.05
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.05
Jazz a l'estudi
Javier Colina. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'