Franja La 2

Dilluns, 15 octubre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Donatella Di Pietrantonio
El programa compta amb Donatella Di Pietrantonio per parlar de La Retornada. A més, repassa amb diversos periodistes alguns assajos sobre la seva professió, analitza la pel·lícula Madame Hyde i el dibuixant Nazario respon al qüestionari del programa.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
La carrera de la vida
A la naturalesa abunden els exemples que il·lustren l'evolució. Aquest documental explora aquells animals que s'adapten mitjançant petites mutacions aleatòries per competir per l'aliment, l'aigua i el territori.
Documentals
Durada: 55'
08.55
El escarabajo verde
Observadores del mar
El reportatge exposa la col·laboració ciutadana en una plataforma científica sobre el mar. Amb els avenços en l'accés a la informació i la seva democratització les observacions de la ciutadania són cada vegada més important per a la ciència. Ara, qualsevol persona pot col·laborar amb la comunitat científica participant en una plataforma de ciència ciutadana que recopila observacions i experiències sobre el mar.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou La historia de China: El último imperio: China se duplicó en tamaño para incluir a Xinjiang en el extremo oeste, así como a Mongolia y Tíbet. La nueva dinastía creció también en número de culturas y religiones. Además, los Qing también emprendieron grandes empresas culturales.
Documentals
Durada: 60'
11.55
Mañanas de cine: Alambradas de violencia
El caçador de recompenses Django està buscant Trevor Northon, el cap d'una banda que acaba de donar un cop al banc d'Abilene. Per despistar, el bandit es fa passar per un granger a Montana.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.15
La forja de un rebelde
L'exèrcit s'aixeca contra la República i Franco entra a Madrid.
Sèries
Durada: 100'
14.55
La escapada italiana de Gino
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra on va néixer, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 50'
14.55
Cerdeña
En la cultura gastronòmica sarda destaquen els aliments procedents del mar i de la muntanya.
Altres
Durada: 50'
14.55
Cerdeña II
El Gino continua el seu viatge per Sardenya endinsant-se al cor de l'illa. El seu objectiu és descobrir les tradicions i gastronomia sardes.
Altres
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Arsenal animal: Uñas y dientes i Hogares de animales
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Los celtas: A las puertas de Roma: A ulls dels romans els celtes eren bàrbars, però avui se sap que les diferents tribus celtes formaven part d'una cultura molt desenvolupada la influència de la qual es va estendre per Europa a través de les rutes comercials.
Documentals
Durada: 55'
19.10
La aventura Malasia de John Torode
Inclou Kota Bharu i Kuala Lumpur (II): John Torode descobreix en els llocs ambulants el Bubur Lambuk i el Roti John, i en un restaurant prova la palometa al vapor.
Altres
Durada: 50'
20.00
Grandes diseños: la casa del año
En aquest episodi es visiten diverses cases experimentals, cases que sobrepassen els límits i que inventen solucions per viure amb encant i creativitat.
Documentals
Durada: 55'
20.55
Metrópolis
Otoño estiríaco
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a tots els inquiets per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 30'
21.25
Esta vida salvaje
La temporada alta està tocant a la seva fi i la Saba es prepara per rebre els seus últims clients. Però la sequera està obligant els animals a envair el campament provocant el caos.
Documentals
Durada: 35'
22.00
Zona indie: Timbuktu
Als voltants de Timbuctu, que ha caigut en mans d'extremistes religiosos, el Kidane viu tranquil·lament a les dunes. A la ciutat, els habitants pateixen el règim de terror imposat pels gihadistes.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.30
Crónicas
Terra festa
De municipi en municipi, de parròquia en parròquia, les revetlles s'estenen per tots els racons de l'ondulada geografia gallega.
Altres
Durada: 50'
00.20
Millennium
Museos del XXI
Espai de reflexió sobre el món de la literatura, la ciència, la recerca, el cinema, la docència i el periodisme.
Altres
Durada: 60'
01.20
Conciertos de Radio 3
Arco. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.50
Universo vivo
Los cazadores de planetas
Aquesta sèrie intenta descobrir si la humanitat està sola o no a l'univers. Basant-se en conceptes i dissenys desenvolupats en col·laboració amb els científics més destacats de l'actualitat, es fa un viatge a un planeta que està més enllà del sistema solar.
Documentals
Durada: 55'
02.45
Pesca imposible
Indonesia
El Jay, el Blowfish i el Charlie viatgen a Indonèsia per atrapar el sorell gegant, un dels peixos més agressius del planeta.
Documentals
Durada: 50'
03.35
Los reinos perdidos de Sudamérica
Los pobladores de las nubes
Al nord del Perú, abans de l'arribada dels inques, la civilització chapapoya es va establir als cims dels Andes durant més de 500 anys. Les seves restes arqueològiques són dels menys compresos a Sud-amèrica, i el com i per què momificaven els seus morts continua sent un misteri.
Documentals
Durada: 60'
04.35
Pequeños universos: el universo escondido
El reino de las tinieblas
Sèrie documental sobre la flora i fauna de la península Ibèrica, que aprofundeix en el tractament dels microecosistemes més representatius i més propers a l'ésser humà.
Documentals
Durada: 30'
05.05
Esta vida salvaje
Una família jove es muda a Samburu, a Kenya, per dirigir un campament de safari per primera vegada.
Documentals
Durada: 55'