Franja TV3

Dijous, 18 octubre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista Joan Mena, portaveu de Catalunya en Comú i diputat al Congrés d'En Comú Podem. A més, se segueixen totes les novetats que es vagin produint al Congrés dels Diputats. I en l'espai de ciència, el periodista científic Dani Arbós i la neurocientífica Maria J. Portella parlen de la polèmica generada aquesta setmana sobre el tractament de l'autisme. El programa tanca la seva edició abordant el tema dels nadons robats.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Estofat de costelles de bacallà
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.05
Com si fos ahir
La Marta, que s'ha agafat un any sabàtic, se'n va a la Vall d'Aran amb l'Ismael, però la vida allà no és exactament el que ella es pensava. I a Barcelona, la Paula, cada cop més ofegada pel Lucas, el becari, comença a estar desesperada. Queda clar que necessita la seva amiga. Paral·lelament, a la Joana li fa ràbia veure que el Vicenç està refent la seva vida i no se'n pot estar de fer-li una mala jugada. La Sandra, per la seva banda, pren consciència que el Xavi està decidit a ser pare, però ella no vol ser mare.
Sèries
Durada: 45'
16.50
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Pablo Casado somia ser Cristòfor Colom i arriba a les costes del Carib per salvar els indígenes de la seva incultura. Per catapultar-los cap a la modernitat espanyola, els regala l'idioma, la religió i l'invent espanyol més important: el pal de fregar. Carles Riera, per la seva banda, aprofita la decepció dels votants de Junts per Catalunya i Esquerra per captar nova clientela davant de la seu de la CUP. Aconsegueix captar tanta gent que, finalment, acaba morint d'èxit. I per commemorar el 78 aniversari del seu afusellament, Lluís Companys torna a rebre flors a la tomba que, un any més, el treuen de polleguera. A més, l'adoctrinament a les escoles catalanes segueix sent un autèntic drama per a algunes famílies espanyoles, que volen demostrar al director d'una escola que l'adoctrinament no és un invent.
Altres
Durada: 40'
22.40
Els meus pares
Bruno Oro
Sara Pichot és la mare de l'actor i músic Bruno Oro. És una mare molt jove, ja que va tenir el Bruno quan tenia només 19 anys. En aquest capítol se sap per què el Bruno li diu Taya i no mama, què ha representat per a ell tenir una mare tan jove i com l'ha influït néixer i créixer en una família de músics i pintors. També es donen a conèixer les arrels italianes del Bruno i els vincles de la família amb Cadaqués.
Altres
Durada: 65'
23.45
Quan arribin els marcians
L'amor romàntic, el jazz i Luis Tosar
L'amor de llarg recorregut i la desconstrucció de l'amor romàntic, la passió pel jazz i un tipus dur, Luis Tosar, són els protagonistes del sisè capítol marcià de la temporada.
Altres
Durada: 45'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Beatriz de Moura i Bisbe Vives
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
02.55
Ritmes a l'estudi
Earth Angels. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.55
Blues a l'estudi
The Walking Stick Man. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.55
Jazz a l'estudi
Amadeu Casas. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'