Franja TV3

Dijous, 13 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
S'entrevista avui al diputat de la CUP, Carles Riera. També es connecta amb Londres, després de la moció de confiança a Theresa May, i Estrasburg, on continua la investigació per detenir l'autor del tiroteig de dimarts. Més tard, es parla amb un representant de l'Associació Europea de Consumidors, que presentarà un recurs perquè el Suprem revisi la sentència de l'impost de les hipoteques. I es debat la proposta d'obligar a fitxar a la feina amb una representant de la patronal i una dels sindicats. A l'espai de ciència, s'analitza si, des d'un punt de vista antropològic, la solidaritat s'encomana.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coliflor gratinada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Sílvia, farta de les manipulacions del Jordi, deixa anar a la Vero que es va embolicar amb ell. La Vero vol tallar la relació, i el Jordi es desespera. Paral·lelament, la Gemma i l'Octavi tenen una cita i connecten, però ella té massa present la història amb el Cesc i té por de llançar-se. A més, l'Eva, que avui rep un revés de part de l'Ona, parla per Skype amb la Júlia. La seva filla li diu que vol tornar a Barcelona per Nadal, però l'Eva, que no li explica que té por del Valentí, li diu que anirà ella a Irlanda. La Júlia ho troba raríssim.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
Avui torna el mític programa presentat per Josep Maria Farràs sobre el món del billar, típic d'aquestes dates: Política a tres bandes, amb el mestre Casado com a convidat. A més, Pedro Sánchez s'ha vist obligat a endurir el seu discurs. És per això que els socialistes volen aplicar el 155, però d'una forma més progressista, el 155 guai. Per la seva banda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, i el president Torra es reuneixen amb els Mossos d'Esquadra per repassar les actuacions policials després de la polèmica de les últimes càrregues. Mentrestant, al Parlament, Roger Torrent i Alfred Bosch troben el mòbil d'Inés Arrimadas i descobreixen quin mètode secret i infal·lible té Ciutadans per crear l'argumentari polític.
Altres
Durada: 40'
22.40
La nit dels Òscars
Òscar Andreu i Òscar Dalmau responen als espectadors tots els seus dubtes i preguntes sobre el món que els envolta, des del seu punt de vista tan peculiar i característic. Però els Òscars no estan sols, sinó que un equip de col·laboradors i col·laboradores donen resposta a tot tipus de preguntes i comentaris que arriben a través de les xarxes i del públic que hi ha a plató.
Altres
Durada: 80'
00.00
Quan arribin els marcians
Intocables, robots i càncer
Les institucions i personalitats intocables, els robots, el càncer i l'actor Pau Roca són els protagonistes d'aquest nou capítol marcià. Primer es parla de les institucions, persones o coses de la societat que cada vegada costa més de qüestionar. Són els anomenats intocables, com el rei, les banderes, els polítics o l'Església. Després, la fotògrafa Nancy Borowick explica que va retratar els dos últims anys de vida dels seus pares, diagnosticats simultàniament de càncer. A continuació, es parla del nou l'espectacle de Raimon Molins, Alba (o el jardí de les delícies), que es pot veure aquests dies al Teatre Nacional de Catalunya. Per acabar, els marcians abdueixen l'actor Pau Roca, que està entestat a fer una llista de les coses excepcionals per les quals val la pena viure.
Altres
Durada: 45'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.20
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Gerard Quintana
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 30'
02.50
Ritmes a l'estudi
Emili Baleriola Blues Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.50
Blues a l'estudi
Delta Power Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 55'
04.45
Jazz a l'estudi
Marc Miralta. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'