Franja TV3

Dissabte, 23 febrer de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Acció política
Es fa balanç d'una nova i intensa setmana de declaracions al Tribunal Suprem pel judici del procés. Hi han declarat Jordi Turull, Jordi Sánchez, Raül Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa, Carles Mundó, Meritxell Borràs i Santi Vila. El programa també es fixa en les crítiques de l'oposició sobre l'aturada de l'activitat parlamentària. S'explica, amb dades, què s'ha fet fins ara al Parlament durant aquesta legislatura i s'analitza, amb els partits, què en pensen. La precampanya a Espanya també ha format part de l'actualitat política aquesta setmana, a pocs dies perquè es dissolguin les Corts, per tal de convocar eleccions anticipades.
Altres
Durada: 20'
10.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
13.15
TV3xunTUB
En el programa d'avui, a més de repassar els millors moments televisius de la setmana, l'espectador esbrinarà més coses sobre la feina i la vida personal del periodista Ricard Ustrell, que parla de Quatre gats i de la seva afició pels mòbils.
Altres
Durada: 35'
13.50
Zona zàping
Es reviu en aquesta ocasió la jornada de diumenge passat amb el triomf del Girona al Bernabéu i una final de Copa del Rei de bàsquet èpica, amb la victòria blaugrana davant el Madrid. A més, es gaudeix de les millors imatges de l'All Star de l'NBA i d'un dels punts més estratosfèrics de vòlei.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: La dona dels cabells vermells
Després d'una missió traumatitzant a Mali, l'Antoine, periodista, busca tranquil·litat en un petit poble de Saint-Gilles, a Borgonya. Allà coneix la Constance, que investiga la mort dels seus pares, 25 anys abans. Una estranya llegenda sobrevola també el poble, la de la dona dels cabells vermells.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: Més enllà de la vida
Narra paral·lelament la història de tres personatges que han tingut algun tipus de contacte amb la mort: una periodista francesa que va estar a punt de morir durant el tsunami que va afectar l'Àsia el Nadal del 2004; un nen anglès que perd el seu germà en un terrible accident, i un nord-americà que té el do de comunicar-se amb els morts.
Pel·lícules
Durada: 135'
19.45
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 15'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
Segon especial de Causa [20907], en el qual s'analitza l'actualitat del judici contra dels 12 polítics i líders independentistes catalans processats, en una setmana en què s'ha pogut escoltar la declaració de l'exconseller d'Empresa, Santi Vila, la de l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, i la de l'exconseller d'Exteriors, Raül Romeva. La setmana que ve declararan Carme Forcadell i Jordi Cuixart.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Catroi Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Emili Baleriola Blues Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Martí Ventura Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Marc Ayza. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'