Franja 8tv

Dissabte, 23 febrer de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Mediterrània: Gegantiniana. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Chino & The Big Bet. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 33'
07.02
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 162'
09.44
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
12.55
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 60'
13.55
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 35'
14.30
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 25'
14.55
Pel·lícula: Els espies de Cambridge
Quatre distingits estudiants de Cambridge, membres de la classe alta, atractius, cultes i brillants, ingressen en el servei secret anglès en una època marcada per les disputes ideològiques. Alhora, gairebé per inèrcia, es transformen en agents dobles per a la KGB, organització de la intel·ligència soviètica.
Pel·lícules
Durada: 286'
19.41
Tatort: la inspectora Lindholm
Asesinato en primera división
La inspectora Lindholm investiga l'assassinat d'un jove futbolista de la lliga alemanya després d'haver fet una entrevista que va generar cert desgrat entre els aficionats. També les seves indagacions la porten a pensar que podria tractar-se d'un crim passional.
Sèries
Durada: 103'
21.24
Tatort: la inspectora Lindholm
Tigre negro, leones blancos
La inspectora Lindholm investiga l'assassinat d'un home aparentment discret i amable. No obstant això, la seva investigació determina que la víctima portava una doble vida, relacionada amb la desaparició de diverses menors durant diversos anys.
Sèries
Durada: 98'
23.02
Pel·lícula: Mort a Sant Anselm
Adam Dalgleish, comandant de Scotland Yard, és requerit perquè revisi per segona vegada el cas de la mort de Ronald Treeves, seminarista a St. Anselm's, que va resultar mort quan una muntanya de sorra li va caure a sobre i el va enterrar viu. El forense va determinar que havia estat un accident, però el pare del Ronald rebutja aquest veredicte.
Pel·lícules
Durada: 190'
02.12
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 228'