Franja TV3

Diumenge, 16 juny de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
300 anys de La Salle
Entrevista a Josep Canal, germà de La Salle i visitador auxiliar a Catalunya.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Al Polònia també s'acaba el judici del procés. El jutge Marchena i els fiscals Consuelo Madrigal, Javier Zaragoza i Fidel Cadena, orgullosos per la feina ben feta, s'acomiaden després de quatre mesos de judici. A més, Pedro Sánchez ha posat tants cordons sanitaris per pactar la seva investidura que s'ha quedat atrapat i no pot sortir del Congrés. Paral·lelament, Ada Colau busca el consell d'ella mateixa i de tots els seus perfils per saber a qui ha de donar suport. I l'època de pactes de la sabana política continua amb la tercera entrega del programa Ultranational Geographic, dedicat al camuflatge d'Albert Rivera i als rituals d'aparellament.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
La reina més famosa de Joc de trons està de vacances per Espanya. Un cop acabada la sèrie, Daenerys passa uns dies a Sevilla, on ha participat en alguna de les múltiples processons. El programa té imatges en exclusiva de la seva visita. A més, es mostra com Antonio Hidalgo no en deixa passar ni una als convidats del seu programa. I es coneix el nou fitxatge de Podem per substituir Pablo Echenique.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Només amb vosaltres
La Katia és una mare separada i amb filles que decideix acceptar una feina com a metge a Suècia. L'exmarit es nega a entendre les raons que té per prendre aquesta decisió, perquè no concep la seva vida apartat de les filles. Llavors la Katia és informada que els seus plans incompleixen el règim de visites acordat.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: Porta'm a la lluna
A la família Lefebvre tots els primers matrimonis resulten ser un fracàs. Per evitar la maledicció amb la seva parella, Isabelle Lefebvre prepara una estratègia. Ha de trobar un primer marit abans de casar-se amb el noi amb qui surt ara. El pla sembla infal·lible fins que el seu objectiu passa a ser Jean-Yves Berthier, redactor d'una guia per a turistes de motxilla.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Al cotxe
Albert Espinosa, Iria del Río i Dèlia Brufau
Eloi Vila entrevista avui l'escriptor Albert Espinosa, que està promocionant el seu nou llibre, El millor d'anar és tornar, i les actrius Iria del Río i Dèlia Brufau, que formen part de l'elenc de la sèrie Les de l'hoquei.
Altres
Durada: 40'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Entre togues. 52 dies al Suprem
El judici del procés arriba al final, després de 50 sessions al Tribunal Suprem. Coincidint amb el vist per a sentència, el programa estrena aquest reportatge. Es tracta d'un treball d'anàlisi gravat durant el judici als líders independentistes que se situa en els primers moments d'investigació per part de la Fiscalia de l'Audiència Nacional, l'any 2015, i avança fins al moment actual. Una quinzena d'experts de branques diverses del dret aborden quines implicacions té el procés judicial, no només per als 12 processats, i quin camí pot seguir a partir d'ara.
Altres
Durada: 50'
22.45
No pot ser!
Enganyar la mort
Jordi Basté explora com l'espècie humana combat el camí cap a la mort amb el suport de la ciència i la tecnologia. A Madrid coneix el projecte de María Blasco, directora del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques, amb telòmers per allargar la vida dels ratolins, que ha fet la volta al món i obre una via a allargar la vida humana. Aquesta és una de les maneres per buscar la immortalitat, segons explica el futuròleg i físic Ian Pearson. Una altra és el transhumanisme, que porta a combinar el cos amb tecnologia per allargar la vida.
Altres
Durada: 55'
23.40
El celobert
Germans malavinguts
Quan un té clar que vol ser una estrella del rock, només li queda la part més feixuga, i és trobar els aliats incondicionals que l'ajudin a formar el grup dels seus somnis, i sobretot que acceptin el seu lideratge indiscutible. I, encara que sembli difícil, l'opció més òbvia i convenient és ben a prop seu, exactament a l'altra banda del passadís de casa seva. Es diu germà i sembla la víctima ideal. Però no sempre acaba bé. De fet, gairebé mai.
Altres
Durada: 40'
00.20
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 30'
00.50
Gran reserva
Sèries. Oh! Espanya: Illes Balears i País Valencià
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
03.00
Ritmes a l'estudi
Amigos Imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Eva Cortés. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'