Franja La 2

Diumenge, 16 juny de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE Monasterio Sta. Isabel. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
La fe de Samuel y Vivian
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Nuevas tecnologías: ¿liberan o subyugan?
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Azerbaiyán, hermandad entre Credos
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Todo se olvida
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
O_Lumen
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Ntra. Sra. de la Asunción, Laredo
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Hospitalarias: luz entre sombras
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics. Avui es viatja a Huelva.
Altres
Durada: 30'
13.25
Pel·lícula: La Dama de Cao
Documental que mostra els estudis antropològics propiciats per la Fundació Wiese referents al descobriment de la Dama de Cao. La investigació argumenta que es tracta d'una troballa única, ja que avui dia es creu que va ser l'única dona governant que va tenir l'antic Perú.
Pel·lícules
Durada: 75'
14.40
Las recetas de Julie
París y sus jardines
La Julie és avui a París, on tasta els bons productes típics parisencs, el raw food i tres receptes de la zona.
Altres
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El mar arábigo: Los carnívoros del arrecife de coral, El mar arábigo: Los magos del arrecife i El mar arábigo: Festín en las islas: A les aigües d'un petit arxipèlag de les costes d'Oman, durant l'estiu, els nutrients que ascendeixen des de les profunditats reben l'influx del sol, i causen una explosió de vida que, durant quatre fecunds mesos, tots intenten aprofitar.
Documentals
Durada: 140'
18.40
Turismo rural en el mundo
Barcelona
Al nord-est d'Espanya hi ha Barcelona, una província de grans massissos muntanyosos i serralades majestuoses. De boscos vasts i rius cabalosos, que s'obren en valls profundes i canons impenetrables. Un lloc on la naturalesa geològica regira les entranyes de la terra en un compàs sigilós.
Documentals
Durada: 35'
19.15
Un país mágico
Segovia
Es recupera el capítol en què el mag Miguel de Lucas visita Segòvia, una de les províncies amb més història d'Espanya. El presentador passeja pel misteriós barri de les bruixes i arriba al palau dels Ayala. També visita el màgic Museo del Títere i descobreix els secrets de Navas de Riofrío.
Altres
Durada: 55'
20.10
De seda y hierro
Hola y adiós
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
20.40
El documental de La 2
Inclou Mundiya Kepanga, hermanos de los árboles
Documentals
Durada: 55'
21.35
Imprescindibles: Siete días con Alberto Corazón
Treball que retrata de manera íntima i personal un personatge fascinant. Alberto Corazón no és només la cara amagada rere molts dels dissenys que construeixen la imatge d'Espanya que tothom té a l'inconscient. És també un creador polifacètic que assaboreix la vida en totes les seves facetes.
Pel·lícules
Durada: 55'
22.30
Versión española: Ciudad delirio
El Javier, un metge espanyol tímid i reservat, assisteix a Colòmbia a un congrés de Medicina. Una nit, comparteix per atzar una nit màgica amb l'Angie, ballarina i coreògrafa. Quan torna a Madrid, el Javier no es troba a gust ni a la feina ni amb la parella. Animat per la seva millor amiga, decideix instal·lar-se a la ciutat colombiana de Cali una temporada per replantejar-se el seu futur. Aviat l'Angie i el Javier tornen a trobar-se i viuen un romanç impossible ple d'entrebancs.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.40
Pel·lícula: Los guardianes del presidente (III, IV
Al llarg de la història de la Casa Blanca, moments especialment crítics revelen la importància del cap de gabinet. Com a assessor i confident més proper al president, té l'obligació d'explicar-li sempre la veritat i executar les seves ordres, estar sempre alerta i preparat per al pitjor.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.10
El pueblo contra el partido (I)
La plaça de Tiananmen representa el poder absolut. Totes les decisions que afecten la vida de 1500 milions de ciutadans xinesos es prenen aquí. Als anys 80 la dictadura repressiva del partit, liderat per Deng Xiaoping, era cada dia més qüestionada. El 1989, durant set setmanes, estudiants de totes les universitats es van manifestar a la plaça, demanant reformes democràtiques.
Documentals
Durada: 65'
03.15
Las recetas de Julie
Turena
La Julie comença el seu viatge al poble jardí de Chédigny, ubicat a Indre-et-Loire, i els jardins de Villandry.
Altres
Durada: 55'
04.10
La revolución verde del vino
Viticultors de l'est de França apliquen la biodinàmica als seus cultius, un mètode d'agricultura ecològica que exclou l'ús d'herbicides i pesticides sintètics i disminueix la dosi de productes fitosanitaris, amb la intenció de respectar la vida dels sòls i el seu equilibri natural.
Documentals
Durada: 50'
05.00
Mustang, el último reino perdido
El documental narra l'experiència de Folco Terzani, que vol conèixer Mustang, al Nepal, per recórrer els antics passos del seu pare. El Rei de Mustang, que va ser amfitrió de Tiziano Terzani, ho serà ara del seu fill Folco, que ha emprès un viatge físic, però també interior.
Documentals
Durada: 55'
05.55
Nacido explorador
Sudáfrica: salvar a los rinocerontes
Avui Richard Wiese viatja a Sud-àfrica, on s'uneix a l'equip de conservació de Phinda, per implantar un dispositiu de rastreig a un rinoceront amb l'objectiu de protegir-lo contra els caçadors furtius. A més, coneix unes dones zulus emprenedores.
Documentals
Durada: 35'