Franja Antena.Neox

Diumenge, 7 juliol de 2024
06.00
Mutant busters
Inclou , , i
Infantils
Durada: 60'
07.00
VeraNeox Kidz
Inclou Pokémon, Pokemon Kyurem y el espadachín místico, Campeones: Oliver y Benji i Oliver y Benji. Campeones hacia el mundial: Emisión de los capítulos 3 y 4.
Infantils
Durada: 220'
10.40
El príncipe de Bel Air
¿Se ha movido la tierra por ti?
Emissió dels capítols No se metan con mi cerdito, La primera cita, La asistente de una estrella i ¿Se ha movido la tierra por ti?
Sèries
Durada: 105'
12.25
Los Simpson
Million Dollar Abie
Emissió dels capítols No quiero saber por qué canta el pájaro, Le gusta volar, ¡jo!, La casa del árbol del terror XVIII, La venganza es un plato que se sirve tres veces, La pareja ja ja, Pequeña niña grande, A propósito de Margie i Million Dollar Abie.
Sèries
Durada: 185'
15.30
Pel·lícula: En tierra peligrosa II
En un poble miner de Kentucky, els abocaments tòxics en una mina de carbó abandonada contaminen l'aigua, l'aire i la terra, i els habitants del poble estan emmalaltint. Jack Taggert, membre de l'Agència Federal de Protecció Mediambiental, ha de resoldre la situació.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.45
Pel·lícula: Decisión crítica
Un conegut terrorista islàmic és segrestat. Després de ser lliurat a les autoritats nord-americanes, els membres del seu grup en negocien l'alliberament.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.05
Pel·lícula: Alerta máxima
El navili de guerra més poderós del món, l'USS Missouri, és segrestat per dos militars corruptes i perillosos. El pla ha estat traçat i supervisat acuradament per un exmembre de la CIA, però no ha tingut en compte el cuiner del vaixell.
Pel·lícules
Durada: 115'
22.00
Pel·lícula: Alerta máxima II
Travis Dane és un expert en tecnologia brillant que ha creat un satèl·lit de destrucció, però li és arrabassat. Amb ajuda d'uns mercenaris decideix segrestar el Gran Continental, el tren més luxós dels Estats Units, per convertir-lo en el seu centre d'operacions i recuperar així el control del satèl·lit.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.20
Pel·lícula: En tierra peligrosa
A les plataformes de petroli d'Alaska, Forrest Taft lluita contra els incendis que sorgeixen als pous. A més, el Forrest s'enfronta al president de la companyia, Michael Jennings, que posa en perill el medi ambient.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.10
Pel·lícula: Comandante general (General Commander)
El jefe del operativo GRS Jake Alexander y su equipo de jóvenes reclutas persiguen a los criminales y malfactores más peligrosos del planeta. La ayuda de un poderoso multimillonario de Hong Kong es esencial para Jake Alexander y los suyos.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.30
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 25'
03.55
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
04.35
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 85'