Franja 33

Dimarts, 11 desembre de 2018
06.01
Tork
Inclou A la recerca de l'ou perdut, El festival animal, El sospitós, Fes-te gran i Les granotes no piulen
Infantils
Durada: 34'
06.35
Doraemon
Inclou La nau espacial d'en Nobita, Ultraman, El joc dels desitjos i La màquina per dur la rèplica
Infantils
Durada: 50'
07.25
Les aventures del Gat amb Botes
Inclou Salvem el Gat, El Pantera Escarlata i Hora de caçar
Infantils
Durada: 75'
08.40
El drac Digby
El Club dels Fruits Secs. El Digby és un drac jove que viu al bosc d'Applecross i que té moltes ganes de començar a volar, treure foc per la boca i fer totes les coses que fan els dracs adults.
Infantils
Durada: 20'
09.00
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy fa música, El Timmy fa de nadó, El Timmy ho deixa tot ben net, L'ou del Timmy i El germà bessó del Timmy
Infantils
Durada: 47'
09.47
Raa Raa, el lleó escandalós
Inclou En Raa Raa busca i busca, La casa més escandalosa de la selva, En Raa Raa i els trons i En Raa Raa i el bastó de pluja
Infantils
Durada: 39'
10.26
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
Inclou El cas del rentajoguines trencat, El cas del misteri de la neu, El cas del drac enlluernador i El cas de les joguines espatllades
Infantils
Durada: 48'
11.14
Quatre amics i mig
El cas de la desaparició de l'estrella de televisió. El Charly, l'Estefi, el Ravenet, el Fred i el seu gos formen part d'una agència de detectius que es dedica a investigar qualsevol tipus de cas i delicte.
Infantils
Durada: 28'
11.42
Els Croods: L'origen
Inclou Els gens de la mare i Un misteri no resolt
Infantils
Durada: 46'
12.28
L'inspector Gadget
Operació, festa a l'agència. La Interpol el considera un dels millors policies del cos. No obstant això, el Gadget és el més maldestre i despistat dels inspectors, i persegueix sense descans el malvat Mad.
Infantils
Durada: 14'
12.42
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 24'
13.06
Les Sisters
Inclou L'enemic a dins de casa, Com a casa, enlloc, El Superpiupiu i Salveu el Puduk!
Infantils
Durada: 46'
13.52
El detectiu Conan
Inclou El dia que el detectiu Kogoro tanca el negoci (I) i El dia que el detectiu Kogoro tanca el negoci (II)
Infantils
Durada: 53'
14.45
Bola de drac GT
Inclou No us encanteu: l'autèntica estratègia del drac de set estrelles i Ha estat la fi de la Pan? El superkamehame que fa plorar
Infantils
Durada: 46'
15.31
Pat, el carter: Servei d'entregues especial
Inclou Bernie, el lloro, El coet vermell i Una màquina de discoteca
Infantils
Durada: 43'
16.14
El petit drac Coco
Inclou La pedra de la sort i La seguretat per davant de tot
Infantils
Durada: 24'
16.38
La caleta de la Lily
Inclou Els Muffins Fraret, L'estrella de mar del cel, Tothom a la mar, Les foques Tanoques i En Fraret pirata
Infantils
Durada: 36'
17.14
Loopdidoo
Inclou Xiulets de gat, Abelles furioses, L'arca de la Petúnia i El setciències
Infantils
Durada: 31'
17.45
El Mic i els seus amics
El gegant del pi. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
18.10
Bola & Bill
Inclou El Bill ho peta i La capsa de sushi
Infantils
Durada: 24'
18.34
Pat, el gos
Inclou Ràpid i net, El Pat fa guàrdia, L'àlbum de fotos, Embolic al pícnic, Segona mà i Per art de màgia
Infantils
Durada: 41'
19.15
En Miku i la Fant
Inclou Problema de bombolles i N'hi ha que dormen
Infantils
Durada: 15'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 18'
19.48
Les Sisters
Crisi de creixement. Sèrie sobre la vida quotidiana de dues germanes: la Marina, que amb els seus set anys és encara molt innocent, i la Wendy, que té tretze anys i passa per la crisi de l'adolescència.
Infantils
Durada: 14'
20.02
Els germans Kratt
Inclou La llúdria Llisca i Ballarins voladors
Infantils
Durada: 50'
20.52
El detectiu Conan
L'enigma del Palau de les Fulles Vermelles (II). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 33'
21.25
Com si fos ahir
El Miquel està realment gelós i no se li acut res més que enfrontar-se al Felip per haver-se embolicat amb la Clàudia. A ella no li fa cap gràcia aquesta intromissió en la seva vida privada. L'Eva, per la seva banda, sent sorolls a casa i té por que sigui el Valentí. L'Andreu, el Quim i el Litus es posen a la seva total disposició, però el Quim i el Litus traspassen una línia perillosa. Paral·lelament, la Marta demana al Miquel que faci el que sigui per no haver de quedar-se amb el Lucas a Adalisa. El Miquel proposa buscar un candidat a qui els brasilers no puguin dir no, i pensa en la Laia, la seva ex. A més, la Gemma coneix el pare del Virgili, l'Octavi, i sembla que es cauen bé.
Sèries
Durada: 35'
22.00
Pel·lícula: Adèle i el misteri de la mòmia
L'any 1912, Adèle Blanc-Sec, una reportera intrèpida i jove, assumeix tots els reptes per aconseguir els seus objectius, fins i tot el de navegar per Egipte per investigar mòmies.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Pel·lícula: Frenètic
Durant la seva lluna de mel, 20 anys enrere, el doctor Richard Walker i la dona, la Sondra, s'enamoren de París. Ara una conferència mèdica els dona l'oportunitat de reviure el seu romanç amb la ciutat. Tanmateix, res és el que sembla.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.35
Pel·lícula: Res no tornarà a ser com abans
Dues parelles que viuen i treballen a Barcelona parlen d'una vida que podria ser la de qualsevol altre, però no ho és. Quatre actors que parteixen d'ells mateixos però que no són ells mateixos, per encarnar quatre personatges amb problemes que els resolen amb altres problemes.
Pel·lícules
Durada: 70'
02.45
Km33
Portugal. Tan proper, tan captivador
La Susanna, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a conèixer la Lisboa amb més arrel i alhora més contemporània. Des de la capital portuguesa, s'escapen per descobrir els plaers gastronòmics i la calma que ofereix una regió poc coneguda, amb paisatges àrids, pobles blancs i una costa de platges i penyasegats espectaculars: l'Alentejo.
Documentals
Durada: 45'
03.30
Km33
Tuníssia. La terra que alegra
El Ricard i el Siscu viatgen a Tunísia buscant el destí més exòtic per recórre'l en pocs dies i amb pocs diners. S'endinsen al desert en 4x4. Descobreixen llacs salats, oasis de muntanya i pobles berbers. La ruta s'acaba al mar, a les platges de la mítica illa de Djerba.
Documentals
Durada: 40'
04.10
L'Okavango subaquàtic
En un remot delta envoltat de terra hi ha un món ocult, una zona inexplorada al nord-est de Botswana que desborda vida i diversitat, l'Okavango subaquàtic.
Documentals
Durada: 50'
05.00
A taula
A l'Umbria
El Michele, el Matteo i el Nicholas són tres amics que estan a punt d'examinar-se per a la selectivitat. Estudien a l'institut agrícola de Todi, una petita població de la regió italiana de l'Úmbria.
Documentals
Durada: 25'
05.25
Thalassa
Casetes de vorera
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.40
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 21'