Franja La 2

Dimarts, 11 desembre de 2018
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Para todos La 2
En aquesta ocasió s'entrevista el psicòleg Tomás Navarro, autor de Wabi Sabi. A més, Antonella Broglia presenta dues emprenedores que pretenen que les dones empresonades tinguin una vida més fàcil. I Jorge de los Santos parla de les bones pràctiques i de les persones modèliques.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Las islas más salvajes
Las Hébridas, tierra de leyendas
Aïllades durant centenars de milers d'anys, les illes poden acollir els exemples més extrems de la vida i alguns dels paisatges més espectaculars del planeta.
Documentals
Durada: 65'
09.05
Brain Games
La memoria
Aquest programa tracta sobre el cervell i els mites més estesos que es consideren certs.
Documentals
Durada: 25'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Operación secreta Pontífex. El Vaticano durante la Guerra Fría: Los dosieres secretos del Vaticano (I): En 1978 la elección del papa Wojtyla trajo no solo consecuencias religiosas, sino también geopolíticas. Clarividente, carismático y hostil al comunismo, Karol Wojtyla era un aliado valioso para el campo occidental. La Iglesia es entonces una de las redes de inteligencia más eficaces del mundo.
Documentals
Durada: 70'
12.05
Mañanas de cine: Oro maldito
La banda de mexicans i nord-americans del Barney i l'Oaks s'apodera d'un carregament d'or. L'ambició fa que l'Oaks i els nord-americans matin el Barney i els mexicans. No obstant això, el Barney no mor, perquè la bala la deté una bosseta amb or. Amb el metall, decideix fabricar bales que després fa servir contra els que el van trair.
Pel·lícules
Durada: 110'
13.55
Destino: España
Baleares
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de les Illes Balears.
Altres
Durada: 55'
14.50
Ciudad del Cabo. La joya de África
A l'extrem sud del continent, a la magnífica costa atlàntica, es troba la ciutat mare de Sud-àfrica, Ciutat del Cap.
Documentals
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los guepardos de las profundidades i Las islas más salvajes: Filipinas. Las islas misteriosas: Les Filipines són algunes de les illes més espectaculars de la Terra i són la llar d'alguns dels animals salvatges més exòtics del món.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou La gran evasión: secretos revelados
Documentals
Durada: 50'
19.05
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 55'
20.00
Grandes árboles para la vida
El árbol y el hombre
En aquest capítol de la sèrie es reflecteix la relació entre el bosc, l'arbre monumental, la seva història particular i com aquesta es troba lligada a la història dels pobles i de l'home, creant nous ecosistemes que perduren a través dels segles.
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Página 2
Juan Gómez-Jurado
Avui s'entrevista l'escriptor i periodista Juan Gómez-Jurado, que presenta el seu nou thriller, Reina Roja, sobre una organització policial que investiga en secret casos delicats. El programa també puja a un bibliobús pel Bierzo i mostra les llibreries més significatives i boniques del món. Per acabar, Víctor Angulo recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Cachitos de hierro y cromo
Cachitos de cine
El programa repassa aquesta setmana els clàssics atemporals de les bandes sonores. Es tracta d'un capítol amb cantants que tenen més pel·lícules que un videoclub.
Documentals
Durada: 60'
23.00
La hora musa
L'escenari del programa rep un grup veterà malgrat la seva joventut: Lori Meyers, que compleixen 20 anys i ho celebren tocant tres dels seus hits. També passen pel plató l'estranya barreja de Zeal & Ardor, una de les revelacions del metal dels últims anys. I, des de la terrassa, la catalana Núria Graham mostra la seva vena més intimista amb un folk d'arrel americana.
Altres
Durada: 60'
00.00
Documentos TV: Shootball
Manuel Barbero, pare d'una víctima d'abús sexual, i Joaquín Benítez, el pederasta que va abusar del fill del Manuel i de 20 nens més, són els personatges principals d'aquest documental. El director de la pel·lícula aborda les figures clau d'aquesta història amb un treball d'investigació periodística. Per primera vegada, un pederasta parla i confessa a cara descoberta en un documental.
Pel·lícules
Durada: 60'
01.00
Juzgando a Japón
Aquesta és la història del procés militar internacional que, acabada la Segona Guerra Mundial, jutja al Japó, igual que va ocórrer a Nuremberg amb els nazis, els crims de guerra dels seus dirigents, i de com i per què Washington, des del començament, evita asseure l'emperador al banc dels acusats.
Documentals
Durada: 55'
01.55
Conciertos de Radio 3
Stravaganzza. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.30
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 30'
03.00
Documenta2
Inclou Espías bajo Berlín
Documentals
Durada: 55'
03.55
Espacios naturales: huellas trashumantes
Cabreros trashumantes extremeños. Sierra la Vera
Els germans Luciano i Manuel Velázquez són, com ho van ser els seus pares i els seus avis, cabrers transhumants extremenys. A finals de juny tot està disposat per iniciar el viatge estacional des de les deveses del Parc Natural de Monfragüe, a les pastures fresques de la Sierra de la Vera.
Documentals
Durada: 30'
04.25
Destino: España
Euskadi
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat autònoma d'Euskadi.
Altres
Durada: 50'
05.15
La Tierra: un nuevo entorno natural
Agua
Si es destrueixen els cursos de l'aigua, tothom pot patir-ne les conseqüències. En aquest viatge es mostra que si un canvia la seva perspectiva pot restaurar el cicle natural de l'aigua. Els resultats poden ser espectaculars.
Documentals
Durada: 45'