Franja La 1

Dissabte, 16 desembre de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
Maneras de educar
Colegio La Paz, Albacete
Al costat del professor James Van der Lust, el programa recorre diferents escoles del país per conèixer els projectes educatius més innovadors. Dona consells per millorar la vida a les aules i parla amb professors, pares i alumnes.
Altres
Durada: 30'
10.30
Operación Triunfo
El concurs viu la seva sisena expulsió. Cepeda, amb Mi héroe, i Mireya, amb Ni un paso atrás, intenten convèncer els espectadors que mereixen seguir a l'Acadèmia una setmana més. La resta de concursants canten en solitari, excepte Nerea i Miriam, i Agoney i Raoul, que afronten l'actuació en parella. A més, la setena gala rep la visita de les cantants Vanesa Martín i Lorena Gómez, i compta amb les valoracions de Sole Giménez com a jurat.
Altres
Durada: 180'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Único testigo
El Samuel és un nen amish que, durant un viatge a la ciutat, esdevé testimoni involuntari d'un assassinat. Com que la seva vida corre perill, un policia de Nova York intenta protegir-lo dels assassins que hi van al darrere per silenciar-lo.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.45
FIFA Club World Cup
Final. El Reial Madrid, que va patir davant de l'Al-Jazira en semifinals, s'enfronta avui al Grêmio de Porto Alegre, vigent campió de la Copa Libertadores, i ha de defensar el títol aconseguit l'any passat. Comentaristes: Juan Carlos Rivero i Manolo Sanchís. Des de l'estadi Xeic Zayed d'Abu Dhabi.
Esports
Durada: 125'
19.50
Viaje al centro de la tele
Vuelta a la discoteque
Viatge pels èxits que van omplir les discoteques amb ritme i talent.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Vivir en España, EE. UU.: Alerta por droga i 3D: Otra dimensión: Amb la tecnologia 3D es construeix una casa en 24 hores. La impressió tridimensional ha arribat a la vida quotidiana. Les aplicacions són prometedores en àmbits com la medicina i l'ensenyament. La nova tecnologia, però, haurà de superar reptes com l'abaratiment de costos i la seva aplicació en el mercat laboral.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Niños grandes II
Tres anys després de retrobar-se amb els amics de la infància, Lenny Feder torna amb la família al seu poble natal per poder estar més a prop seu, ja que els que troba veritablement a faltar.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Peso pesado
La història se centra en un mestre de biologia que es fica en el món de les baralles d'arts marcials mixtes. Té com a l'objectiu recaptar diners per salvar el programa de música de la seva escola.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.15
Pel·lícula: Amor y baile
La Jessica fa classes de ball amb el Jake i decideixen donar el millor de si mateixos i participar en un campionat mundial de ball. Ella està compromesa amb el Kent i ell té la Corinne, però la química que hi ha entre ells és pràcticament imparable.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.45
Pel·lícula: Dream Hotel Marruecos
Markus Winter pateix un desmai a causa de l'estrès diari i el metge li recomana unes vacances urgentment. La seva tia Dorothea li ha reservat un vol a Marràqueix. Allà s'allotja al luxós hotel on la seva filla Leonie és la sotsdirectora i pot tenir cura d'ell.
Pel·lícules
Durada: 95'
04.20
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 10'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'