Franja La 1

Dimecres, 18 juliol de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 210'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 120'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 30'
12.30
Amigas y conocidas
Programa diari d'actualitat en què participen diverses col·laboradores que aporten les seves opinions sobre les notícies més importants del dia.
Altres
Durada: 55'
13.25
Torres en la cocina
Gazpacho de cerezas. Raviolis de yema
Ana Vega explica d'on ve la recepta del gaspatxo, que es remunta a l'any 1747. Els Torres fan un gaspatxo diferent amb cirera. A més, construeixen amb gel el plat en què se servirà. I de segon, raviolis amb rovell d'ou a dins.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Onzena etapa.
Esports
Durada: 80'
17.25
Servir y proteger
Davant la intenció del Petrovic de matar-lo, el Jesús decideix enfrontar-s'hi fins a les últimes conseqüències. La Teresa, paral·lelament, sospita que la Nora s'ha inventat l'agressió de la Nacha i l'hi explica a la Miralles. Finalment, l'Olga i el Julio, feliços, es declaren el seu amor.
Sèries
Durada: 55'
18.20
Acacias 38
El Peña torna a la seva feina a la xocolateria, però la Leonor fa veure a l'Íñigo que no està bé tenir el Peña com un simple treballador. A més, la Flora s'assabenta que el Peña s'ha fet càrrec del seu deute amb el Felipe. Més tard, la Fabiana aconsella a la Lolita que li digui la veritat a l'Antoñito. Paral·lelament, la Lucía s'interessa per com porta el Samuel la malaltia del Moisés. La jove, més tard, explica al Felipe el contingut de la carta que va rebre. Sembla que el marquès de Válmez li ha deixat una important assignació mensual. Mentrestant, l'Arturo, reconfortat per la Silvia, vol seguir endavant amb la seva vida i casar-se amb ella. La Blanca, per la seva banda, no aguanta més i vol treure el Moisés de l'hospital, però llavors s'adona que està malalt de debò.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Especial Mecano (I)
Primera part d'un viatge espectacular per la història del grup Mecano. Els seus primers passos i els seus primers grans temes.
Altres
Durada: 35'
22.40
La otra mirada
Ser mujer
A causa d'un anunci de pintallavis, totes les alumnes de l'acadèmia estan revolucionades. Totes es maquillen més del que és habitual per tal de sentir-se més boniques. No obstant això, la María Jesús no aconsegueix sentir-se més maca, amb pintallavis o sense. Mentrestant, l'Ángela se sent cada vegada pitjor per no poder estar amb els seus fills.
Sèries
Durada: 70'
23.50
Pel·lícula: Soñé con África
Kuki Gallman és una dona molt maca amb un caràcter indomable que decideix deixar enrere la monotonia i escapar a la salvatge Àfrica amb el fill, l'Emanuele, i el nou marit, el Paolo.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.35
Pel·lícula: Una nueva vida
Noah McManus ho té tot. Està a punt de començar en una feina que sempre havia somiat com a director legislatiu d'un senador dels Estats Units, i està a punt de proposar matrimoni a la Hailey, el seu amor de tota la vida. No obstant això, en un sol dia, tot el món del Noah canvia quan el seu nou cap dimiteix envoltat per l'escàndol i, a més, descobreix que la seva promesa l'ha estat enganyant amb un altre home.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'