Franja La 1

Diumenge, 18 novembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Arranca en verde
Murcia
Un viatge per Espanya amb un concurs mòbil en què es posen a prova els coneixements sobre seguretat viària dels concursants.
Altres
Durada: 35'
09.35
Españoles en el mundo
Inclou Johannesburgo i Cerdeña: Els reporters s'endinsen en el cor del Mediterrani per redescobrir Sardenya. Aquesta illa, famosa per les seves platges i la seva gastronomia, també està carregada d'història.
Altres
Durada: 105'
11.20
Operación Triunfo
El talent show viu aquesta nit la setena expulsió, que està entre Carlos Right o Marilia. A més, al llarg de la gala el programa rep els artistes James Arthur, David Bisbal, Greeicy, Carlos Baute i Marta Sánchez. I a la cadira del quart jurat, juntament amb Manuel Martos, Ana Torroja i Joe Pérez-Orive, s'hi asseu la cantant Ruth Lorenzo.
Altres
Durada: 160'
14.00
Flash moda
El programa d'avui descobreix el particular món de la casa italiana Maliparmi, visita l'exposició de la Real Academia de San Fernando de Madrid amb 60 peces de l'armari personal de Naty Abascal, i des de l'illa de Tenerife es parla del que està de moda en roba de bany.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La suerte de Bella
La Bella és una agent immobiliària de Nova York que acaba de signar els papers del divorci. Tot i que la separació no ha estat traumàtica i tots dos han aconseguit quedar com a amics, la Bella està desconcertada davant de l'anunci que el seu exmarit, el Mick, serà pare de nou d'aquí pocs mesos.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Quién dijo descanso
La decisió de la Gundula de marxar de vacances amb la seva sogra, la Susanne, pot descriure's com a imprudent. Però l'atractiu d'unes vacances familiars pagades per la seva sogra, sota el sol de Mallorca, ha estat més fort que el seu seny.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Retrato de mis vecinos
L'Anne treballa com a advocada i es passa el dia fora de casa. El Jans, el seu marit, és dissenyador gràfic i està a l'atur. Però la sort del Jans canvia quan la seva exveïna, ara editora, li anuncia que publicaran el seu còmic. A partir d'aquest moment la vida de la seva família i la dels seus veïns canvia.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Amistoso internacional
La selecció espanyola de Luis Enrique tanca el 2018 a Las Palmas de Gran Canaria. Després de caure derrotada davant de Croàcia en el partit de classificació per a la final four de la UEFA Nations League, juga en partit amistós contra Bòsnia Hercegovina, el combinat de Robert Prosinecki. Comentaristes: Manolo Sanchís, Albert Chapi Ferrer, Nico de Vicente, Paco Caro i Mercedes González. Des de l'Estadi de Gran Canària.Inclou Telediario 2 (21.30 h).
Esports
Durada: 125'
22.35
La película de la semana: The Tourist
El Frank és un turista americà que viatja a Itàlia per intentar recuperar-se d'un fracàs amorós. L'Elise és una dona extraordinària que deliberadament es creua en el seu camí. Amb l'incomparable marc de Venècia com a teló de fons, el Frank es deixa endur per l'atracció del romanç, però al cap de poc temps l'Elise i ell es veuen involucrats en un remolí d'intriga i de perill.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.10
Pel·lícula: Golpe de efecto
Gus Lobel ha estat un dels millors caçatalents de beisbol durant dècades. Malgrat els seus esforços per amagar-ho, la seva edat comença a passar-li factura. L'única persona que podria ajudar-lo és també l'única persona a qui el Gus mai demanaria ajuda. Es tracta de la seva filla, la Mickey. Malgrat les objeccions del Gus, la jove l'acompanya en el seu últim viatge a Carolina del Nord i posa en perill la seva carrera per salvar la del seu pare.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.55
Comerse el mundo
Bolivia
Diuen que Bolívia és el tresor més ben guardat de Sud-amèrica i el Peña n'és t'estimoni en aquest episodi. El xef val·lisoletà descobreix un menjar de carrer sorprenent, i gaudeix del colorit mercat ple de cholitas i de productes desconeguts per a ell.
Altres
Durada: 55'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'