Franja La 2

Diumenge, 18 novembre de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Cuarteto Casals: Palacio Real (parte 1). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.50
Comida al descubierto
Agua, canola y celulosa
El Jimmy viatja pel món descobrint els plats més típics de cada país i els aliments més nutritius.
Documentals
Durada: 25'
09.15
Buenas noticias TV
Pasión por el Evangelio
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Virtuosos de la Orquesta Filarmónica de Israel
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
CIE: Un programa ambicioso
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
33, el musical
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Capilla Universidad CEU San Pablo
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Pescadores de esperanza
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Clásicos y reverentes
60 músics competeixen per tenir el privilegi de tocar amb l'Orquesta y Coro de TVE.
Altres
Durada: 55'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics. Avui es viatja a les Alpujarras granadines.
Altres
Durada: 30'
13.25
Arte al agua (II)
Un retrat íntim de les adversitats i sofriments dels últims pescadors que van treballar a Terranova, els seus somnis i aspiracions. Una història per conèixer el que van viure durant aquests anys excepcionals a bord dels vaixells pesquers i descobrir què va sortir malament i per què.
Documentals
Durada: 75'
14.40
España entre el cielo y la tierra
Camino de perfección
Aquest capítol viatja al costat del mar per una costa bonica i temptadora.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou El regreso de los leones, La reina de la caza i Los suricatos 3D
Documentals
Durada: 150'
18.45
Planeta selva
Una jungla de aromas. Australia
Els boscos d'eucaliptus d'Austràlia s'han adaptat als diferents ambients de l'illa més gran del planeta. Els seus boscos són la llar d'una variada i cridanera fauna que inclou els coales, els cangurs arborícoles, els esquirols voladors, les cacatues, els lloros o les guineus voladores.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Hundidos
Stanfield
El Stanfield era un imponent vaixell de càrrega amb 115 metres d'eslora i 15 de màniga, desplaçava més de tres tones i una tripulació de 29 persones. En el moment del seu enfonsament transportava carbó per a l'exèrcit italià des dels Estats Units.
Documentals
Durada: 50'
20.05
Dfiesta en La 2
San Jorge
A Càceres la festivitat de Sant Jordi, 23 d'abril, se celebra per partida doble. És el patró de la ciutat i a més es commemora la seva reconquesta pel rei Alfons IX, quan va estar sota domini musulmà. Era el segle XII i llavors es deia Al-Qazires. Aquesta setmana el programa visita la ciutat per viure les seves festes des de dins.
Altres
Durada: 30'
20.35
El documental de La 2
Inclou El corazón del mundo. Parques nacionales de Colorado: Agua
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou María Pagés. El cuerpo habitado
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Las furias
La Marga, una dona de gairebé 70 anys, anuncia als seus tres fills que té la ferma intenció de vendre la casa d'estiu familiar amb el propòsit d'emprendre un viatge llarg i misteriós. Els demana que passin per allà com més aviat millor per triar mobles, estris o records que vulguin conservar, abans que la venda es dugui a terme. L'Héctor, el germà gran, proposa d'aprofitar el mateix cap de setmana en què desmuntin la casa entre tots per celebrar en família el seu casament amb la dona amb qui fa més de 15 anys que viu i de qui tots esperaven que se separaria.
Pel·lícules
Durada: 160'
01.10
Ronald Reagan: un presidente hecho a medida
Diferents periodistes d'investigació parlen de la relació de la màfia amb Ronald Reagan. Quan Dan Modela, periodista d'investigació política, parlava de Reagan, i de la seva relació amb la màfia, era l'únic que ho feia. Es mostra com es va envoltar de mafiosos d'aquell temps, que movien tots els fils.
Documentals
Durada: 55'
02.05
Pel·lícula: Titón, de La Habana a Guantanamera
El cineasta Tomás Gutiérrez Alea, Titón, és un dels noms imprescindibles del cinema contemporani. Des del seu naixement a l'Havana fins a Guantanamera, la seva última pel·lícula, aquest documental mostra un recorregut ampli del seu treball cinematogràfic, vist per la seva dona, Mirtha Ibarra.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.40
Apocalipsis: la guerra interminable. 1918-1926
Venganza
Acabada la Primera Guerra Mundial, s'enfonsen els imperis i sobre les restes dels països vencedors, es dissenya un nou ordre mundial en el Tractat de Versalles, que no conforma tothom.
Documentals
Durada: 45'
04.25
Mercados oscuros en el corazón de Europa
El tràfic de nens i nenes és una realitat, i no succeeix en un lloc remot, sinó en el cor d'Europa. S'ha convertit en un negoci multimilionari per a traficants, fins i tot més rendible en comparació amb el d'armes o drogues. Són moltes les persones que hi estan implicades, hi ha organitzacions criminals que es coordinen per traficar amb menors que són utilitzats com a esclaus, enviats a pidolar o robar i venuts a les xarxes de prostitució. Aquest documental d'investigació aprofundeix en el fosc món del tràfic de persones.
Documentals
Durada: 55'
05.20
Comida al descubierto
Avui: Azafrán, yogur griego y alubias; i Ternera, morralla y chocolate para perros.
Documentals
Durada: 40'