Franja La 1

Dissabte, 25 maig de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
Donde comen dos
Valencia
El Langui i el Pablo visiten la Comunitat Valenciana. Allà els espera el xef Quique Dacosta que regenta el restaurant que porta el seu nom a Dénia. Comparteixen taula amb Pau Arenós, un crític gastronòmic, i proven una paella en companyia de l'actriu Ana Milán en una barraca en plena Albufera.
Altres
Durada: 50'
10.20
Maneras de educar
El professor i expert en innovació educativa James Van der Lust visita l'Institut Infanta Elena, a Jumilla, Múrcia. Reparar un cotxe o investigar com un científic són activitats que es desenvolupen en aquest centre. A més es dona molta importància a la tecnologia digital.
Altres
Durada: 35'
10.55
MasterChef
Els aspirants s'enfronten a la batalla del tomàquet, que està formada per tres reptes: elaborar un gaspatxo, una salsa de tomàquet casolana i un bonítol amb tomàquet. Al Palau de la Magdalena de Santander, cuinen un menú dissenyat per Pachu, Candela i Jaime, participants de l'última edició de MasterChef Junior. El xef càntabre Óscar Calleja assessora els aspirants mentre cuinen. I, a la prova d'eliminació, repliquen unes postres meravelloses de Jordi Cruz. Santiago Segura, aspirant de MasterChef Celebrity 3, torna a la cuina del programa per participar en aquest repte.
Altres
Durada: 155'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un lugar donde refugiarse
Katie Feldman arriba a una petita localitat costanera anomenada Southport, a Carolina del Nord, amb la intenció de refer la seva vida d'una manera tranquil·la. La jove se sent atreta per l'afecte i la consideració genuïns d'aquesta comunitat tan unida.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.50
Sesión de tarde: Náufrago
Un accident d'avió aparta Chuck Noland de la seva còmoda vida i de la seva promesa. Aïllat de la civilització, en una illa tropical remota, el Chuck ha de fer l'impossible per sobreviure.
Pel·lícules
Durada: 130'
20.00
Copa del Rey
Prèvia.
Esports
Durada: 60'
21.00
Copa del Rey
Emissió de la final de la Copa del Rei, que enfronta el Barça i el València en un partit emocionant a l'Estadi Benito Villamarín de Sevilla. Els d'Ernesto Valverde busquen el seu cinquè títol consecutiu, mentre que l'equip de Marcelino García Toral vol aconseguir un trofeu que no guanya des de l'any 2008. L'última vegada que aquests dos equips es van enfrontar en la final d'aquesta competició va ser en la temporada 70-71 i es va saldar amb el triomf blaugrana per 4-3 en un partit que es va resoldre a la pròrroga. Des de l'Estadi Benito Villamarín.Inclou Telediario 2 (21.45 h).
Esports
Durada: 125'
23.05
Juego de niños
Cada setmana dos famosos competeixen en proves molt diferents, ideades per nens, amb l'objectiu de donar el seu premi a una bona causa i competir per la preuada mascota del programa, el Gallifante.
Altres
Durada: 90'
00.35
Pel·lícula: Con Air (Convictos en el aire)
Un grup de delinqüents perillosos i temuts segresta l'avió que els trasllada a una presó de màxima seguretat. El Cameron, a qui acaben d'atorgar la llibertat condicional, és l'encarregat de frustrar els plans dels criminals, que fan tots els possibles perquè el seu intent de fugida sigui un èxit.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'