Franja La 2

Dissabte, 25 maig de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.20
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.45
Héroes invisibles
Etiopía
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 60'
11.45
Para todos La 2
Aquesta setmana, es reflexiona sobre la realitat de milions de persones que s'han hagut d'exiliar, a partir del llibre Sin maletas. A més, es descobreix el primer gimnàs ecològic d'Espanya. I, en la secció d'emprenedors socials, Antonella Broglia presenta el projecte MPharma, que treballa per garantir l'accés i la distribució de medicaments a l'Àfrica. Per acabar, Patricia Ramírez dona consells per saber identificar quan una relació de parella ha de passar la ITV.
Altres
Durada: 30'
12.15
Turismo rural en el mundo
India
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 35'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Construcciones ecológicas
Una segunda vida
Reinventar l'oferta hotelera, fent-la més ecològica, és una idea que va guanyant força per tot el món. A Portugal, es descobreix l'Hotel Areis da Seixo, envoltat de sorra i pins.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Arqueomanía
El código ancestral
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Sobreviviendo a pendientes mortales: los seraus de Japón i El panda rojo, el animal más bonito del mundo
Documentals
Durada: 100'
18.00
Las rutas de...
La Rioja
Un recorregut per Espanya que mostra el més característic de la gastronomia de cada comarca.
Documentals
Durada: 60'
19.00
En busca de esplendores secretos
Viena: los Caballeros Teutónicos
A Viena, cor de l'Europa central, encara hi subsisteix un orde religiós mític amb diversos segles d'antiguitat: els Cavallers Teutònics. En aquest viatge, Philippe Charlier investiga els orígens d'un mític orde de cavalleria que mai va arribar a desaparèixer.
Documentals
Durada: 25'
19.25
Los secretos de las seis esposas (II)
Història de sis dones que van lluitar per sobreviure al seu matrimoni amb un rei despietat, Enric VIII d'Anglaterra.
Documentals
Durada: 55'
20.20
Los pilares de la Tierra
Brujería
Emissió dels capítols Legado i Brujería.
Sèries
Durada: 105'
22.05
El cine de La 2: Invisibles
Com que no té on anar, un home anomenat George vaga pels despietats carrers de la ciutat de Nova York. Després d'esgotar totes les opcions possibles d'allotjament, busca refugi a l'Hospital Bellevue, el centre d'acollida de Manhattan per a persones sense sostre. Resulta ser un entorn dur i desconcertant, ple de persones marginades. Però quan el George fa amistat amb un resident del centre d'acollida veterà, comença a tenir l'esperança de recuperar la relació amb la seva filla, de la qual estava distanciat.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
La noche temática
Inclou El Dorado hundido i Las sombras del oro
Documentals
Durada: 135'
02.20
Brexit, el tiempo corre
El 23 de juny del 2016 més de 17 milions de ciutadans del Regne Unit votaven en referèndum abandonar la Unió Europea i deixar enrere 44 anys de relacions socials, polítiques i econòmiques. El documental mostra els 20 mesos d'acords, desacords i incerteses en les negociacions dirigides per Michael Barnier, l'home imposat per Europa per fixar els termes de la ruptura més gran d'un país membre amb la Unió.
Documentals
Durada: 65'
03.25
Juzgando a Japón
Aquesta és la història del procés militar internacional que, acabada la Segona Guerra Mundial, jutja al Japó, igual que va ocórrer a Nuremberg amb els nazis, els crims de guerra dels seus dirigents, i de com i per què Washington, des del començament, evita asseure l'emperador al banc dels acusats.
Documentals
Durada: 60'
04.25
Nuestro planeta
Terraformación
Sèrie documental que narra l'extraordinària història de la Terra. Un viatge èpic a través de tot el planeta i per l'espai exterior de la mà de l'actor Will Smith.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 45'