Franja La 1

Diumenge, 26 maig de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica. Inclou Avance informativo: 26-M, tú decides (09.00 h).
Informatius
Durada: 200'
09.20
Arranca en verde
Terrassa
El cotxe del concurs arriba a Terrassa, terra de jazz i castellers, i una de les ciutats més importants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
09.50
Comando actualidad
La joya del barrio
El reportatge descobreix qui habita alguns dels edificis considerats més emblemàtics i privilegiats a Espanya, i revela què hi ha al darrere d'habitatges que semblaven impossibles i que avui són les cases del futur. Avance informativo: 26-M, tú decides (10.00 h).
Altres
Durada: 65'
10.55
Españoles en el mundo
Inclou Bali y Lombok, La Toscana i Puntarenas: Els reporters viatgen a Puntarenas, una de les set províncies que formen Costa Rica. És la de més extensió i recorre gairebé tot el litoral costa-riqueny del Pacífic.
Altres
Durada: 185'
14.00
Avance informativo: 26-M, tú decides
Programa especial amb motiu de la jornada electoral.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Sesión de tarde: Orgullo y prejuicio
A l'Anglaterra de finals del segle XVIII, el matrimoni Bennet viu amb les cinc filles en una situació una mica precària. Per això, quan van alguns soldats a descansar a la seva ciutat, així com dos solters cobejats i ben posicionats a passar-hi les vacances, no dubten de promocionar les seves filles grans per aconseguir casar-les amb algun d'ells.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.55
Sesión de tarde: Amar peligrosamente
Sara Jordan, una dona americana, resideix a Londres i està casada amb un home adinerat. En un acte benèfic se sent atreta per Nick Callahan, un metge involucrat en esdeveniments de caràcter humanitari. Després d'escoltar el seu discurs apassionat, la Sara decideix abandonar la seva còmoda vida anglesa per col·laborar amb el Nick a l'Àfrica.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.50
26-M, tú decides. Previo
Programa especial amb motiu de la jornada electoral.
Altres
Durada: 70'
21.00
26-M, tú decides
L'especial electoral s'allarga fins que es coneguin els resultats oficials i les valoracions dels líders polítics, i inclou una taula d'anàlisi amb experts i directes amb les seus, comunitats autònomes i corresponsalies europees. Hi participen els periodistes Esther Palomera, Lucía Méndez, Arsenio Escolar i Alejandro Requeijo, així com els experts Argelia Queralt, doctora en dret, i Manuel Mostaza, politòleg, i els experts en Europa José María Gil-Robles, Carlos Westendorp i Paco Camas, de Metroscopia.
Altres
Durada: 270'
01.30
Pel·lícula: El jugador
Jim Bennett és un professor de literatura d'universitat amb un problema greu. Li agrada massa apostar, tant que es pot arribar a considerar una addicció. A causa de la ludopatia, el professor ara té molts deutes que ha de saldar, deutes que el condueixen cap a noves amistats gens recomanables.
Pel·lícules
Durada: 105'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'