Franja La 2

Diumenge, 26 maig de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ciclo Radio Clásica. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
El carácter de Elías
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
La comunidad judía de Melilla
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
El espíritu de la noche del decreto
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Tu historia de verdad importa
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Una vida entregada a los más pobres
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Beata Ana Mogas, Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
El agua de la vida
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.25
RTVE responde
El programa comença aquest mes amb una entrevista a Isabel Cacho, directora de magazins de TVE. Contesta les queixes que han arribat pel títol triat per al reportatge de Comando actualidad dedicat a menors amb altes capacitats. A més, dona resposta a queixes relacionades amb el programa La mañana i España directo. També s'expliquen assumptes relacionats amb els Telediarios, Cachitos de hierro y cromo, MasterChef i Teledeporte.
Informatius
Durada: 30'
13.55
Construcciones ecológicas
Restauración de canteras
Per tot França hi ha vestigis d'història abandonats que necessiten ser rehabilitats. De vegades cal modernitzar-los i donar-los una altra utilitat. Al poble de Manzac es va aixecar un projecte hoteler ecològic i creatiu, en el lloc d'una antiga explotació minera de basalt.
Documentals
Durada: 45'
14.40
Las recetas de Julie
La Corrèze
La Julie és a la Corrèze, al poble de Curamonta, popular pels seus tres castells medials i esglésies romàniques. A Corrèze, el paisatge és de fustes de bruc i noguers.
Altres
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Rusia salvaje: El reino de los osos y los volcanes, Las estaciones salvajes i Las estaciones salvajes
Documentals
Durada: 145'
18.45
Turismo rural en el mundo
A Coruña
Aquest és un balcó a l'oceà Atlàntic a l'Europa més occidental. La província de la Corunya és una terra de contrastos: des delrelleu escarpat del litoral que domina la costa fins a boscos màgics que amaguen una forta càrrega espiritual. Un enclavament històric que va ser refugi de celtes, sueus o romans.
Documentals
Durada: 35'
19.20
Un país mágico
Toledo
Es recupera el capítol dedicat a la província de Toledo, terra de gestes i llegendes. Miguel de Lucas visita l'alcàsser i la seva catedral i admira l'obra del Greco, que va passar gairebé tota la vida a la ciutat. I, per als amants de la gastronomia, es mostra la recepta d'una de les principals delícies de la zona, les caramusas toledanes.
Altres
Durada: 55'
20.15
De seda y hierro
El mundo a mi alcance
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
20.45
El documental de La 2
Inclou El origen de los continentes: América: Les evidències de la ruptura del Pangea, fa 200 milions d'anys, s'observen encara avui als parcs i penya-segats de Nova York, ciutat erigida porta del nou món, i també de l'antic. Així mateix, el procés de subducció que va originar l'Amèrica del Sud va marcar el seu passat i el seu florent futur.
Documentals
Durada: 50'
21.35
Imprescindibles
Inclou Sin hilos
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: El jugador de ajedrez
El 1934 Diego Padilla guanya el Campionat d'Espanya d'Escacs i coneix una periodista francesa, Marianne Latour, de la qual s'enamora. La Marianne convenç el Diego perquè, juntament amb la filla de tots dos, se'n vagin a viure a França, on poc temps després el Diego és acusat d'espia pels nazis i tancat en una presó de les SS. A la presó, el Diego intenta sobreviure en un entorn hostil gràcies a l'afició als escacs del coronel Maier, l'oficial al comandament, un home hieràtic, hedonista i imprevisible.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Panoramas futuros con James Woods
Avui: Sustituir a Dios, Pioneros galácticos i Cómo ser un superhombre.
Documentals
Durada: 135'
03.05
Apocalipsis: Stalin
El amo del mundo
Aquesta tercera part s'inicia el 1944, quan la Unió Soviètica fa fora els nazis. Aquests es retiren i deixen rere seu un rastre de destrucció. Durant l'estiu del 1944 anglesos i nord-americans desembarquen a Normandia. Leningrad és alliberada.
Documentals
Durada: 50'
03.55
El Dorado hundido
El finançament de les operacions que permeten recuperar carregaments de metalls preciosos submergits és un veritable dilema. Milions de dòlars és el preu que cal pagar per participar en la caça del tresor, un preu que només grans companyies privades poden permetre.
Documentals
Durada: 55'
04.50
Las recetas de Julie
A orillas de Marne
La Julie és al sud-est de París, a la vora del Marne. Es tracta d'un entorn verd que ha inspirat pintors, escriptors i cantants. Els berenadors són símbols del lloc, que van donar lloc a les receptes familiars al so de l'acordió.
Altres
Durada: 50'
05.40
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 50'