Franja La 1

Dissabte, 22 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Donde comen dos
Inclou Guipúzcoa i Galicia: El Langui i el Pablo viatgen a Galícia per visitar-hi Lucía Freitas, i comparteixen taula amb l'actor Manuel Manquiña. Arriben a aquesta terra com uns autèntics víkings i protagonitzen un desembarcament a Catoira, municipi de Pontevedra.
Altres
Durada: 105'
11.10
MasterChef
Semifinal
Els aspirants han de cuinar un plat de Pedro Subijana sense recepta i sense veure el plat. Només compten amb una crítica gastronòmica de Borja Matoses. El millor aspirant aconseguirà un premi especial de 2.000 euros per invertir-los en la seva formació. Al restaurant Àtic, a València, cuinen un menú tradicional usant tècniques d'avantguarda. Els millors de la prova es convertiran en els primers finalistes. I a la prova d'expulsió repliquen unes postres que leviten de Frédéric Bau, un dels pastissers de més prestigi internacional.
Altres
Durada: 140'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: La chica con la esmeralda india
Anne Krüger viatja des d'Alemanya fins a Jaipur, a l'Índia, per buscar el seu pare, que ha desaparegut per aquesta zona. Quan arriba a l'hotel on s'allotjava, troba entre les seves pertinences una carta de la seva mare morta i una llibreta del seu pare amb vuit direccions de persones influents.
Pel·lícules
Durada: 170'
18.50
Cine de barrio: Búsqueme a esa chica
La Marisol és una noia de 16 anys que, acompanyada del seu pare, va cantant per diferents llocs per poder-se alimentar. Acaben anant a un càmping de Mallorca, on la noia coneix dos estudiants madrilenys, el Tony i el Mario.
Pel·lícules
Durada: 130'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La última residencia, Oriente Próximo: 100 años de crisis i El mundo en 5G: El 5G permetrà crear en el futur un món hiperconnectat. No obstant això, les promeses d'avenços espectaculars poden implicar també riscos. El reportatge ha parlat amb la màxima responsable tècnica de Huawei, amb experts en seguretat, amb responsables d'operadors de telefonia i amb el director de l'Observatori Nacional del 5G sobre els canvis que introduirà la nova generació de connectivitat mòbil, i sobre els dubtes i temors que suscita la nova tecnologia.
Altres
Durada: 35'
22.05
Juego de niños
Pepa Charro, la Terremoto de Alcorcón, i Javier Veiga s'enfronten per interpretar les particulars definicions dels més petits en una nova entrega del concurs. El programa rep també l'actriu Anna Bertran, que interpreta un monòleg relacionat amb l'univers infantil.
Altres
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Kodachrome
Durant els últims dies de l'antigament admirat sistema de desenvolupament de fotos conegut com a Kodachrome, un pare i un fill emprenen un viatge per carretera amb l'objectiu d'arribar al laboratori de fotos de Kansas abans que tanqui les seves portes per sempre.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.15
Pel·lícula: La nueva vida de Ina
L'empresa en què treballa l'Ina de secretària del Walter, l'amo, ha fet fallida. Després de 30 anys junts comencen a conèixer-se en un curs de l'atur, al qual també va l'Enno, una jove embarassada a qui la seva mare ha fet fora de casa. L'Ina, malgrat els desencontres inicials, acull la noia.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'