Franja La 2

Dissabte, 22 juny de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto para Europa 2019. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Héroes invisibles
Kenia
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
Aquesta setmana, es descobreix el documental Armonías para después de la guerra, que reflexiona sobre les doloroses conseqüències de la guerra al Kurdistan sirià, però també mostra el valor dels que hi fan renéixer l'esperança a través de l'art. Més tard, es parla amb Arrels Fundació sobre com abordar la dura realitat dels milers de persones que no tenen llar a Espanya. Antonella Broglia presenta una iniciativa que genera ocupació a les illes Canàries per a les persones més vulnerables. I, per acabar, Patricia Ramírez dona alguns consells per potenciar la força de voluntat.
Altres
Durada: 30'
12.20
Turismo rural en el mundo
Barcelona
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 35'
12.55
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
13.20
La escapada italiana de Gino
Gino D'Acampo se'n va de gira per la terra on va néixer, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Arqueomanía
En busca de Tartessos
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La creación de un bosque virgen. El Parque Nacional Kalkalpen i Los misteriosos monos de Shangri-La
Documentals
Durada: 110'
18.10
Las rutas de...
Vega del Tajo
Un recorregut per Espanya que mostra el més característic de la gastronomia de cada comarca.
Documentals
Durada: 55'
19.05
En busca de esplendores secretos
Los orígenes de Guadalupe
Guadalupe és una terra de mestissatge de cultures que encara conserva la marca i el record dels primers amerindis, però també dels esclaus negres. Avui es descobreix aquesta terra, on es barregen íntimament els vestigis del passat i els rituals contemporanis.
Documentals
Durada: 30'
19.35
Los celtas
A las puertas de Roma
Per als romans, els celtes eren bàrbars, però avui se sap que les diferents tribus celtes formaven part d'una cultura molt desenvolupada la influència de la qual es va estendre per Europa a través de les rutes comercials entre els anys 800 i 500 abans de Crist.
Documentals
Durada: 55'
20.30
El origen de la mafia. Chicago
Inclou El día del juicio i Sangre nueva: Capone és traslladat a Alcatraz i el seu imperi de Chicago s'enfronta a una forta caiguda d'ingressos després de la fi de la Llei Seca. Els seus lloctinents es fixen en els lucratius negocis de l'extorsió als estudis de Hollywood i les màquines escurabutxaques.
Altres
Durada: 85'
21.55
El cine de La 2: Freeheld, un amor incondicional
Història d'amor de Laurel Hester i Stacie Andrée i la seva lluita per la justícia. A la condecorada policia de Nova Jersey Laurel li diagnostiquen càncer i vol deixar la seva pensió guanyada durant anys a la seva parella de fet, la Stacie. No obstant això, els funcionaris legisladors del comtat, que no veuen amb bons ulls la parella homosexual, conspiren per evitar-ho.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.35
La noche temática
Inclou Antonio López 1970: sexo, moda y disco i Bill Cunningham New York
Documentals
Durada: 180'
02.35
Guggenheim
Giorgio Morandi y los maestros antiguos
Programa divulgatiu sobre les activitats del Museu Guggenheim.
Documentals
Durada: 35'
03.10
Muertes con receta
Als Estats Units hi ha milions d'addictes pels medicaments derivats de l'opi, receptats pels seus metges per al mal de cap o d'esquena, i desconeixen que són fins i tot més potents que l'heroïna. Dotzenes de metges estan sent processats per sobreprescripció, i 27 estats han declarat la guerra a les farmacèutiques, perquè es facin càrrec de les pèrdues econòmiques causades per la mort i addicció de milions de ciutadans.
Documentals
Durada: 60'
04.10
Cocina verde (II)
Els productes originals i especialitats regionals de França són seleccionats i oferts a botigues Gourmet, que promocionen aquests productes i difonen el treball i la qualitat que es pot assaborir en tots ells, com són la mel, la sal, el vinagre i els productes d'agricultura 100% orgànica.
Documentals
Durada: 55'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'