Franja La 1

Divendres, 5 juliol de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde encara té dubtes sobre l'Íñigo, i la Carla també en té pel que fa a deixar la seva companyia en mans de Fabio del Moral. A més, a escassos metres de la Compañía Morcuende, a La Goleta de las Letras, el propietari, Don Salvador, renya severament el Miguel per vendre faixes al seu local. No obstant això, si aconsegueix redreçar el seu fill Salvita, li ho perdonarà. El Salvita, però, sembla més interessat en la Marta que en els llibres. Mentrestant, el Miguel i la Trini volen que el Cañete sigui el seu còmplice en el seu pla Cupido. L'Antonia, per part seva, s'emprova el vestit de núvia. Finalment, el Madrid Cabaret es prepara per a la reobertura després de l'incident del César. La Inés, afectada pel que ha passat, no vol anar-hi, ja que ha de prendre la decisió d'anar-se'n amb el César o no, un dilema que encara la pertorba.
Sèries
Durada: 30'
17.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 40'
17.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (18 h). Arriba l'hora de la veritat. Per a molts experts, aquest partit és una final anticipada, ja que les dues seleccions són les que han practicat més bon futbol a l'Eurocopa. Alemanya arriba a aquest partit com el combinat més golejador del torneig. Els teutons han aprofitat la seva condició de locals per enfortir en cada partit la seva candidatura al títol. Enfront, una Espanya que és l'únic equip que ha aconseguit guanyar els quatre partits disputats. La Roja creix amb passes de gegant en cada xoc d'aquesta competició gràcies a la qualitat de jugadors com Rodri, Nico Williams o Lamine Yamal. Els de Luis de la Fuente afronten el desafiament de superar l'amfitrió per arribar a les semifinals. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Mario Suárez i Carlos Marchena. Des de l'Stuttgart Arena.
Esports
Durada: 140'
20.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 30'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21 h). La part dura del quadre de quarts de final es tanca amb dues de les grans candidates al títol. D'una banda, una Portugal que va patir per guanyar Eslovènia, a la qual no va poder doblegar fins al torn de penals. Els lusitans continuen aferrant-se als gols de Cristiano Ronaldo, que de moment no han arribat en aquesta Eurocopa. Enfront, la França de Kylian Mbappé, que, malgrat que no ha brillat amb el seu joc, s'ha mostrat força sòlida al llarg del torneig. Comentaristes: Paco Caro i Vero Boquete. Des del Volksparkstadion.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 5'
23.05
Invictus, ¿te atreves?
Supersticiones: Lolita y Elena Furiase
La cantant i actriu Lolita i la també actriu Elena Furiase se sumen als dos equips per enfrontar-se a tres rondes de preguntes, quatre jocs i dues proves inesperades. Patricia Conde els pregunta per supersticions i temes esotèrics, a més de practicar una divertida cursa per relleus, jugar al golf humà i llançar diversos penals.
Altres
Durada: 105'
00.50
Pel·lícula: Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Ca
Els agents Mortadelo i Filemón es veuen obligats a fer ús de tota la seva capacitat per no resoldre mai res i sembrar el caos allà on van per trobar el parador del Jimmy, un malfactor acomplexat que tampoc destaca pel seu elevat coeficient intel·lectual i que duu al seu helicòpter una bomba atòmica que pot esclatar en qualsevol moment.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'