Franja La 1

Dilluns, 26 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
(Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Íñigo i la Matilde intenten fer un petit acostament a l'hora de parlar del pressupost per a la convenció d'apotecaris. Així mateix, la Clarita demana a la seva germana gran que es reconciliï amb l'Íñigo. D'altra banda, l'Elías té una cita amb la mare de la Trini, la Leonora. Com també Don Fermín i Doña Lázara, que van al teatre. Per contra, la Celia confessa a la Laurita que es penedeix d'haver-li dit el que sentia per ella. A més, el Pietro continua amb el seu embolic d'amors a causa de la presència de la Lucía. Mentrestant, a la galeria, alguns empresaris com l'Agustín reflexionen sobre com poden aconseguir que Doña Bárbara els vengui els locals. Així mateix, a La Moderna, el Cañete fa de mediador amb la Teresa perquè no continuï amb la seva guerra personal contra Doña Lázara. Finalment, l'Íñigo fa cas a l'Agustín i es presenta sense avisar a casa de Doña Carla per discutir sobre l'assumpte de la galeria.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Alonso no entén per què la seva dona ha decidit trencar amb ell i es desfoga amb el seu fill, que intenta fer de mediador entre tots dos. La Petra, per part seva, s'ha quedat glaçada en veure que la Teresa ha refet la seva vida casant-se amb un altre home i ha oblidat el Feliciano. D'altra banda, el Rómulo i el Manuel decideixen mantenir la Pía a la cabana, on la visiten sovint. Mentrestant, el Salvador no té clar si ha d'acceptar el lloc de primer lacai que li han ofert i la María Fernández l'adverteix que s'ho pensi bé. Alhora, la Simona està trista perquè la seva filla se n'ha anat, però el Lope li entrega una sorpresa que l'alegra una mica. Més tard, la Martina torna del berenar de la duquessa de Cerezuelos aparentment contenta, tot i que en realitat amaga un fosc secret. A més, el Curro confessa a la Jana que encara està enamorat de la Martina, però que la seva relació és difícil.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 5'
22.00
El Grand Prix del verano
San Adrián vs. Llerena
En aquest lliurament s'enfronten San Adrián, de Navarra, amb Alba Carrillo com a padrina, i Llerena, de Badajoz, apadrinat per Julio Iglesias Jr. En aquest setè programa, els pobles s'esforcen de valent per pujar al tren de les semifinals a l'últim moment. Escala como puedas i Abejas a lo loco s'uneixen a la clàssica prova Patata caliente en els reptes destacats de la nit.
Altres
Durada: 135'
00.15
Vuelvo a empezar
Casatejada, Albocásser y Saravillo
Al capítol d'avui es coneix el Raúl, un escultor català de 44 anys que va deixar la seva terra per instal·lar-se, juntament amb la seva dona i els seus dos fills, al poble on viuen els seus sogres, Casatejada, a Càceres. Allà hi té ara el seu taller, on elabora peces úniques, dotades de moviment.
Documentals
Durada: 50'
01.05
Vuelvo a empezar
Lerín, Benidoleig
La Noelia, després d'acabar la carrera, va renunciar a altres opcions professionals a Barcelona per crear un negoci de pintura en pols al seu poble natal, Lerín, a Navarra. Ara, amb només 28 anys, és gerent de l'empresa que ella mateixa ha muntat.
Documentals
Durada: 55'
02.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'