Franja La 2

Divendres, 23 febrer de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Espacios naturales: huellas trashumantes
Trashumantes de Guadalaviar
Un recorregut pels espais naturals protegits més bonics de les diferents comunitats autònomes seguint els moviments de pastors i ramats.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Pisa al lago Garda
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
09.00
Arqueomanía
La Cueva de la Pileta
Al llarg de 13 documentals, repassa algunes dels principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
10.50
Tribus XXI
En Indonesia con los mentawai
Christian Karembeu es dedica a anar pel món a buscar les tribus que s'han mantingut incorruptes al segle XXI.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Pacífico
Viento entre el bambú
Una ruta de 50.000 quilòmetres des del nord del Japó fins a les illes d'Indonèsia, de Borneo a Papua, de Melanèsia a Nova Zelanda. Una expedició espanyola viatja per llocs remots a la recerca de les tribus i les comunitats indígenes del camí.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: Un hombre llamado Noon
Un assassí a sou, Ruble Noon, rep un tret al cap. Després de l'incident el Ruble perd la memòria i no recorda absolutament res del seu passat. No obstant això, aviat coneix el Rimes, un proscrit al costat del qual descobreix qui és i què li va passar.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.05
Comida al descubierto
Inclou Vino tinto, sin gluten y gelatina i Higos, bebidas energéticas y alubias: El Jimmy busca figues a Turquia, la Kate viatja a l'Amazones a la recerca de components de les begudes energètiques, i el Matt investiga sobre els perills de les mongetes.
Documentals
Durada: 45'
14.50
Las rutas Capone
País Vasco
El xef italià Roberto Capone viatja per les comarques espanyoles per descobrir i aprendre de la riquesa d'aquesta cultura gastronòmica.
Altres
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Cielos abiertos: Jordania i Grandes viajes ferroviarios continentales: De Atenas a Tesalónica: Amb la seva famosa guia de viatges de 1913 a mà, Michael Portillo inicia un viatge per redescobrir Europa i observar els canvis produïts en la història de Grècia, la seva cultura, la seva gent i costums.
Documentals
Durada: 115'
18.25
Jara y sedal
LXXX Campeonato de España de Galgos. Final
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 30'
18.55
El escarabajo verde
Ciudadano río
Hi ha una nova tendència a renaturalitzar rius de ciutat. La majoria d'aquestes masses d'aigua dolça es degraden al seu pas per les urbs i, per això, algunes han decidit tornar-los la vida.
Altres
Durada: 30'
19.25
Comida al descubierto
Inclou Piña, vitamina D y flor de saúco i Pimientos, nueces de brasil y cabras: El Jimmy, a Israel, recorre camps de pebrots, la Kate aprèn sobre les nous del Brasil i el Matt esbrina què fan els ramaders amb els cabrits.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Tribus XXI
En Mongolia con los dörvöd
Les múltiples ètnies que conviuen a Mongòlia intenten recuperar les seves arrels ancestrals, sense tancar-se a la cultura occidental.
Documentals
Durada: 50'
21.00
Historia de nuestro cine: Mar adentro
Fa gairebé 30 anys que el Ramón està postrat en un llit a cura de la seva família. L'única finestra al món és la de la seva habitació, al costat del mar pel qual tant va viatjar i on va patir l'accident que va interrompre la seva joventut. Des de llavors, el seu únic desig és acabar amb la seva vida dignament.
Pel·lícules
Durada: 200'
00.20
Documaster
Inclou Apocalipsis: La batalla de Verdún: La carnicería i Apocalipsis: La batalla de Verdún: La ilusión: Els francesos segueixen defensant Verdun mentre els alemanys intensifiquen els seus atacs i s'hi aproximen, encara que amb dificultats. Però el 24 d'octubre de 1916, els francesos contraataquen.
Documentals
Durada: 90'
01.50
Tormentas de polvo
Treball centrat en el creixent problema de les tempestes de pols: què les causa, per què semblen tornar-se cada vegada més freqüents i més severes en algunes parts del món i com podem predir-se.
Documentals
Durada: 50'
02.40
Documenta2
Inclou El Impresionismo: Un elogio de la moda
Documentals
Durada: 55'
03.35
Mundiya Kepanga, hermanos de los árboles
Redescobriment de la selva des d'un nou punt de vista, el d'un cap papú nascut a Papua Nova Guinea, Mundiya Kepanga, el nen del bosc. Aquest narrador tradicional revela l'abast de la desforestació que s'ha accelerat dràsticament al seu país en els últims anys.
Documentals
Durada: 55'
04.30
El bosque de las fantasías
Peter Rosegger va descriure en les seves obres el paisatge excepcional de les muntanyes boscoses dels voltants dels Alps. El documental segueix el curs de la naturalesa al bosc de Rosegger al llarg de les quatre estacions.
Documentals
Durada: 55'
05.25
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'