Franja La 2

Dimarts, 19 juny de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Instinto letal
O ganas o mueres
El programa intenta explicar què és l'instint i com s'aprèn. Analitza si els animals senten emocions, com l'amor o el dolor, i es pregunta què els impulsa mentre lluiten per menjar, caçar, criar famílies i sobreviure.
Documentals
Durada: 60'
09.00
España en comunidad
Depresión posparto
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Fabricando Made in Spain
Programa que s'endinsa en les empreses més importants d'Espanya de la mà de tres reporters. La seva missió: mostrar d'una manera senzilla, directa i, sobretot, divertida com es creen els objectes més comuns i els més insòlits.
Altres
Durada: 50'
11.45
Documenta2
Inclou Rediseñando mi cerebro: Ayúdame a adaptarme: Una vez conocida la estructura y funciones del cerebro por la neurociencia, uno puede mejorar su capacidad para lidiar con éxito los desafíos del mundo moderno. Todd Sampson entrena la resistencia y flexibilidad de su mente, y la gestión del dolor, para escalar una pared rocosa con los ojos vendados.
Documentals
Durada: 60'
12.45
Mañanas de cine: La brigada de los condenados
El coronel Charley MacPherson decideix reclutar un grup de soldats rudes i poc alliçonats de diferents nacionalitats per emprendre una missió gairebé suïcida durant la Segona Guerra Mundial. Han de desembarcar a la costa nord-oest de França i destruir a base d'explosius un supercanó que està en mans de l'exèrcit nazi.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.20
La felicidad está en el plato
México
Al seu restaurant de Tulum, a Mèxic, Eric Werner aprofita tots els productes que li ofereix la sorprenent biodiversitat de la regió del Yucatán.
Documentals
Durada: 25'
14.45
Barcos extremos
El Ártico
L'Ian comença el seu viatge per l'Àrtic al port noruec de Tomso, per sobre del Cercle Polar.
Documentals
Durada: 55'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Natural World. Crecer salvajes i Secretos de la vida salvaje: Secretos de los mundos perdidos: Illes, selves i boscos remots són els últims refugis d'espècies exòtiques, encara desconegudes, i d'altres recentment descobertes de les que encara se sap poca cosa o res. L'interès de l'home per conèixer-los, i els avenços tecnològics, permeten protegir les espècies més amenaçades.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Dígitos: Hombre contra máquina: Aquest episodi reflexiona sobre la realitat de l'internet tangible, el que s'està convertint en el cervell o en les mans dels humans.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Las recetas de Julie
Aix
La Julie descobreix Aix-en-Provence, la capital d'Aix, situada entre la Sainte-Victoire i Trévaresse.
Altres
Durada: 55'
20.05
Fabricando Made in Spain
Es mostra com els bacteris Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus són les responsables d'aconseguir els deliciosos iogurts que es mengen diàriament.
Altres
Durada: 55'
21.00
Cartas en el tiempo
Mensajes ocultos
Aquest capítol se centra en l'escriptura xifrada, que a partir del segle XV serà imprescindible en les relacions diplomàtiques. Pablo Rivero interpreta la carta xifrada que Carles V va enviar el 1542 a un dels seus ambaixadors a Itàlia. I la lluitadora socialista Matilde Landa és interpretada per l'actriu Catalina Solivellas, en una emotiva carta plena de metàfores a la seva filla Carmen.
Documentals
Durada: 25'
21.25
Página 2
Paolo Cognetti
El programa compta amb Paolo Cognetti, que parla de la novel·la Les vuit muntanyes. A més, l'espai mostra la tasca de l'entitat Entrelibros, parla dels festivals literaris i Ben Brooks respon al qüestionari.
Altres
Durada: 30'
21.55
Historia de nuestro cine: La batalla del domingo
Pel·lícula biogràfica sobre el futbolista Alfredo Di Stefano. S'interpreta a si mateix, no tant com a jugador de futbol sinó com a home, marit i pare de família. Es tracta d'un retrat personal del mític esportista.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.45
Documentos TV
Inclou Indivisible
Documentals
Durada: 55'
00.40
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
01.10
Fútbol, el arma del KGB
Sota Staline el futbol era un instrument de propaganda. La destinació dels Jocs estava en mans de la policia secreta i l'exèrcit. Els registres recentment desclassificats revelen els molts secrets foscos amagats en la història del futbol rus fins a la guerra freda.
Documentals
Durada: 55'
02.05
Conciertos de Radio 3
Él Mató a un Policia Motorizado. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.40
Documenta2
Inclou Dígitos: Conexión con el futuro: El primer episodi explica els avatars del naixement d'Internet el 1969, del de diversos llocs web, de les campanyes virals com la de solidaritat amb l'ELA, dels jocs en línia, de la censura global o del ciberassetjament.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Fabricando Made in Spain
Es mostra el minuciós procés de fabricació del xampinyó en conserva, d'una pala de pàdel i dels lloms de tonyina.
Altres
Durada: 55'
04.25
Masái Mara, la gran cacería
Quan el menjar al Serengeti disminueix, el Masái Mara és un paradís per als depredadors. Mentre nyus, gaseles, zebres i antílops negres fan el seu viatge anual des del sud del Serengeti cap al nord, el riu Mara a Kenya, el parany més ben posat de la natura, els està esperant.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Madrugadas de La 2
Altres
Durada: 45'